Codrilor 16 (BUIUCANI), Chișinău

Lu-Vi 09:00 - 18:00 Sâ-Du 10:00 - 16:00

+373 22 836 199

+373 684 444 99

Cum să aranjați mobilierul într-un living mic

Cum să aranjați mobilierul într-un living mic

Cum să aranjați mobilierul într-un living mic

Amenajarea unui spațiu mic poate fi o provocare. Există câteva trucuri pentru a face o cameră mică și confortabilă, veți fi gata să abordați aceste provocări cu cunoștințele potrivite, care economisesc spațiu.
 

Pe de o parte, deoarece camera dvs. este mai mică, alegerea mobilierului poate părea mai ușoară - rezultând mai puține piese de mobilier și mai puține piese de coordonat. Cu toate acestea, cu cât camera dvs. este mai mică, cu atât mai multe sarcini cad asupra mobilierului din sufragerie.
 

 

Avem câteva sfaturi și îndrumări utile pentru a face din amenajarea și decorarea unui living mic o sarcină mult mai ușor de gestionat. Iată câteva lucruri de luat în considerare înainte de amenaja una dintre cele mai importante camere din casa ...


 

PRINCIPII GENERALE PENTRU LIVINGURI MICI

Amenajarea camerei de zi depinde complet de Dvs. și de preferințele Dvs. individuale. Dar există câteva lucruri care vă pot ajuta să acordați prioritate ceea ce este important pentru Dvs. și să reflecte acest lucru în designul camerei.
 

1. Scopul.
 

Livingul este spațiul unic și fiecare se potrivește stilului de viață a proprietarului. Deci, asigurați-vă că setarea Dvs. este concepută ținând cont de nevoile familiei dvs. și de activitățile zilnice.


Vă plac emisiunile TV? Ei bine, în sufrageria Dvs., oricât de mică ar fi, cel mai probabil va trebui să plasați un televizor. Dacă vă place să citiți, raftul pentru cărți și fotoliul confortabil sunt esentiale.
Înainte de a vinde și cumpăra mobilier, gândiți-vă cu adevărat la scopul principal al camerei Dvs. de zi și la orice aspecte funcționale care trebuie clarificate în prealabil. 

2. Divertisment.
 

Unii dintre noi iubesc să petrec timp cu telefoanele și tabletele noastre, dar altora le place să se relaxeze în fața televizorului. Dacă tindeți să economisiți spațiul în livingul Dvs, puteți să montați televizorul pe perete, în așa mod puteți să economisiți spațiul.
 

3. Zona de comunicare.
 

Modul în care este amenajată camera poate îmbunătăți sau distruge următoarea întâlnire. Alegeți un loc confortabil în cameră - de exemplu, cu iluminare bună, aproape de o fereastră. Aici puteți amenaja spațiu pentru a crea o zonă pentru socializare în sufragerie. Aveți nevoie de mai multe fotolii, dar spațiul devine din nou o problemă, deoarece aceste piese de mobilă pot fi prea mari. Dacă nu aveți posibilitatea să încadrați în fotolii, luați în considerare o canapea cu două locuri și un fotoliu sau chiar un fotoliu și pufuri.
 

4. Relaxare.
 

Când ne relaxăm la sfârșitul unei zile lungi, mulți dintre noi ne adunăm în sufragerie, un paradis frumos și confortabil, unde vă puteți ridica picioarele și puteți servi un pahar de vin. Deci, dacă preferați relaxarea, există câteva lucruri de gândit care ar trebui să fie în designul și decorul unei camere.
 

Asigurați-vă că sufrageria Dvs. are elemente esențiale. Creați locul perfect pentru a elimina tulpina adăugând un scaun cocon. Acesta adaugă o opțiune suplimentară de așezare și, de fapt, promovează relaxarea. Așezați o lampă de podea lângă ea și aveți un loc minunat pentru a vă relaxa în sufrageria Dvs. pentru a citi o carte sau a vă gândi la ceva plăcut. Noptiere mici sunt bine și aici, mai ales dacă vă bucurați de cafea sau ceai în timp ce vă relaxați.
 

5. Alte funcții.
 

Poate părea că plasarea mai multor obiective într-o cameră de zi mică este cu adevărat dificilă, dar este de fapt destul de realizabilă dacă știți cum să o abordați misiunea această. De exemplu, în loc de o măsuță de cafea mare și voluminoasă, alegeți două măsuțe laterale mici care pot fi mutate atunci când vă distrați sau folosiți camera de zi în scopuri diferite. La fel se întâmplă și cu scaunele - în loc de o canapea modulară mare, încercați câteva scaune care pot fi mutate după cum doriți. În loc de lămpi de podea, utilizați măsuțe laterale (sau alte suprafețe, cum ar fi rafturi pentru cărți, unitate de divertisment sau cămin) pentru lămpi de masă.
 

Satisfacerea mai multor nevoi poate fi dificilă, dar dacă puneți obiectivul în centrul eforturilor de decorare, se poate face într-un mod practic și cochet. Contactați experții Scaune.md - consultanții noștri vă vor ajuta să învingeți disconfortul.

 

04.07.2022