Codrilor 16 (BUIUCANI), Chișinău
Lu-Vi 09:00 - 18:00 Sâ-Du 10:00 - 16:00
Cum să alegeți mobilierul potrivit pentru un restaurant, o cafenea, un bar. Sfaturi de la experții Scaune.md.
În primul rând, pe scurt, despre evident.
Estetică și funcționalitatea mobilierului ar trebui să se încadreze în proiectul și în conceptul general al localului. Arhitectul sau proiectantul, fiind expert, se bazează nu numai pe calitățile estetice ale mobilierului, ci și pe funcția mobilierului și a spațiului din local respectiv, ei sunt persoanele care fac decizii referitoare la design localului.
În primul rând, definiți și aprobați întregul buget.
Industria modernă a mobilierului oferă soluții pentru toate restaurantele, barurile și cafenelele. Dacă conceptul localuluii dvs., necesită calități speciale, care nu sunt tipice pentru mobilierul de serie, atunci produsul de care aveți nevoie, poate fi întotdeauna făcut la comandă. Este important să calculați bugetul înainte de a comanda mobilă și, pe baza acestuia să selectați produse.
Împărțiți zonele din unitatea dvs. în funcție de flux potențial a oaspeților.
Fluxul de vizitatori în localul dvs. este un criteriu previzibil, chiar la etapa de planificare. Împărțind zonele în funcție de flux potențial a oaspeților, puteți înțelege dacă ar trebui să vă concentrați mai mult asupra esteticii mobilierului sau a durabilității. În secțiunea cu mobilier din plastic de pe site-ul nostru, veți găsi modele excelente de mobilier pentru terase sau zone cu un flux mare de vizitatori. În secțiunea de mese, veți găsi opțiuni care pun mai mult accent pe confort și ergonomie în utilizare.
Alegeți mobilierul produs special pentru segmentul HORECA.
De obicei, prețul pentru astfel de produse este mai mare, acest lucru se datorează performanței ridicate și igienei produsului. De exemplu, produsele brandului turc Sandalyeci sunt create în principal pentru restaurante și hoteluri din întreaga lume. Fabricate din lemn natural de înaltă calitate, aceste produse vor dura mai mult și sunt ușor de reparat dacă sunt deteriorate.
Subtilități și nuanțe la alegerea scaunelor de bar.
Când comandați scaune de bar, fiți atenți la dimensiunea pentru că mărimile scaunelor de bar nu sunt standardizate. Pentru a obține modelul optim, măsurați înălțimea blatului de bar; un model selectat corespunzător lasă consumatorului 25-35 cm de spațiu între scaun și blat.
Un restaurant este în primul rând o afacere. Tratați procurarea de mobilă ca o investiție.
Cel mai important atribut al mobilierului pentru HORECA este fiabilitatea și durabilitatea. Alegând un model de înaltă calitate, nu numai că vă protejați din cauza unei durate de viață îndelungate, dar vă și salvați-vă de probleme suplimentare asociate uzurii și daunelor frecvențe în timpul utilizării active.
Caracteristici ale alegerii meselor pentru restaurante și cafenele.
Defectele apar mai rar la mese decât la scaune. Principalul lucru este să le monitorizați starea și, atunci când alegeți, vă puteți concentra mai mult pe igienă produselor. Anumite modele sunt ușor de curățat. Faceţi cunoştinţă cu modelele de mese oferite în magazinul online și în showroom-ul Scaune.md. Rețineți că anumite structuri sunt mai ușor de păstrat.
Aflați mai multe despre cum să selectați mobilierul pentru un restaurant și să organizați spațiul public pe site-ul partenerilor noștri - Cabinet Plus, lideri în crearea și organizarea spațiilor birotice și publice în Moldova.
19.12.2022
Instrucțiunile de recuperare a parolei au fost trimise la adresa de e-mail specificată example@mail.com