Codrilor 16 (BUIUCANI), Chișinău

Lu-Vi 09:00 - 18:00 Sâ-Du 10:00 - 16:00

+373 22 836 199

+373 684 444 99

Ce mobilă să alegeți pentru copilul dumneavoastră?

Ce mobilă să alegeți pentru copilul dumneavoastră?

Ce mobilă să alegeți pentru copilul dumneavoastră?

Indiferent dacă vă mutați într-o casă nouă sau renovați camera pentru copii, există multe aspecte de luat în considerare. Dar nu este nevoie să începeți război cu contul dvs. bancar pentru a avea un dormitor elegant pentru copii.

 

Mobila de bază pentru copii care trebuie să fie # 1: un pat confortabil.

 

 

Începem cu cel mai simplu lucru - un pat confortabil care se potrivește în spațiul disponibil. Un pat confortabil pentru copii este important atât pentru buna dispoziție, cât și pentru sănătate. Dacă mai mulți copii vor locui în aceeași cameră, luați în considerare alegerea unui pat supraetajat. Căutați acoperiri antibacteriene, colțuri rotunjite și panouri de înaltă securitate pentru a vă asigura că dumneavoastră și copilul dvs. dormiți bine fără griji.

 

 

Mobila de bază pentru copii, care trebuie să fie # 2: masă de lucru.

 

O masă de studiu este o necesitate pentru copiii în creștere care sunt deja la școală sau vor fi în curând. O masă bună de studiu funcționează ca un spațiu orientat spre studiu pe care un copil îl poate folosi pentru teme sau pregătirea examenului. Căutați mese de studiu ergonomice. Aceste mese trebuie să aibă o înălțime adecvată, să fie realizate din material ușor de întreținut și să aibă cutii de depozitare sau rafturi în apropiere. Copilul dvs. poate folosi acest spațiu diferit pe măsură ce crește, dar oferindu-le un spațiu dedicat de studiu îi va ajuta să rămână concentrat mai mult timp.

 

 

Mobila de bază pentru copii, care trebuie să fie # 3: un dulap confortabil.

 

Pentru a împiedica camera copilului dvs. să arate ca și cum ar fi fost lovită de o tornadă, achiziționarea de mobilier pentru copii cu suficient spațiu de depozitare este o soluție excelentă. Luați în considerare cumpărarea de rafturi potrivite pentru copii - acestea vor fi realizate din materiale ușor de întreținut. Puteți alege dintre opțiuni cu mai multe tipuri de depozitare, cum ar fi sertare și rafturi. Acest lucru îi va permite copilului să-și organizeze propriul dulap și să plaseze fiecare obiect la locul său.

 

Dacă v-a plăcut să citiți acest articol, aruncați o privire la: “Cum să alegi cel mai bun mobilier pentru bucătăria ta mică.

 

30.12.2021