Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal se aplică tuturor informațiilor pe care Acvilin-Grup SRL le poate primi despre Utilizator în timp ce utilizează site-ul www.scaune.md şi se bazează pe următoarele prevederi:

 1. Compania se obligă să nu posteze pe site și să nu trimită niciunul din următoarele materiale prin intermediul site-ului: Informații personale pe care utilizatorul le furnizează despre înregistrare și plasare a unei comenzi (nume, prenume, telefon de contact, adresa de e-mail, adresa fizică, metoda de plată, detaliile cardului bancar etc.)
 2. "Acvilin Grup" SRL colectează și stochează numai datele personale necesare pentru prestarea serviciilor (executarea acordurilor și a contractelor cu Utilizatorul).
 3. Acvilin Grup SRL poate folosi informatiile personale ale Utilizatorului in urmatoarele scopuri:
  • • Identificarea unei părți în baza acordurilor și contractelor încheiate cu Acvilin Grup;
  • • La procesarea cererilor și solicitărilor de la Utilizator;
  • • Direcționarea materialelor publicitare;
  • • Efecturea studiilor statistice și a altor studii pe baza datelor anonime.


Acvilin Grup SRL poate transfera informațiile personale ale utilizatorilor către terți în următoarele cazuri:

 1. Utilizatorul și-a exprimat consimțământul față de astfel de acțiuni;
 2. Transferul este prevăzut de legislația moldovenească sau de alte prevederi aplicabile în cadrul procedurii stabilite de legislație;
 3. Acest transfer are loc ca parte a vânzării sau a altui transfer al afacerii (integral sau parțial), în acelaşi timp către achizitor trec şi toate obligațiile de a respecta termenii acestei Politici în ceea ce privește informațiile personale pe care le primește.

La prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor Acvilin-Grup SRL, aceasta se ghidează prin Legea Republicii Moldova "Cu privire la protecția datelor cu caracter personal".

Utilizatorul poate oricând să modifice (să actualizeze, să adauge) informațiile personale furnizate sau o parte din acestea, precum și parametrii confidențialității acestuia.

 Acvilin Grup SRL ia măsurile tehnice necesare pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorului de accesul neautorizat sau accidental, distrugerea, modificarea, blocarea, copierea, difuzarea, precum și de la alte acțiuni ilegale ale unor terțe persoane cu acesta.