Livrare și achitare

Livrarea la Chișinău:

- Ordinul primit într-o zi lucrătoare înainte de ora 12:00 va fi livrat în aceeași zi. Ajunse după ora 12:00 - a doua zi lucrătoare.

- Livrarea comenzilor în raza oraşului Chișinău este gratuită.

- Livrarea în raza oraşului  Chișinău se efectuiază în zilele lucrătoare între orele 9:00 și 18:00.

- Produsul este livrat asamblat sau în ambalajul original (dezasamblat). Detaliile se coordonează la efectuarea comenzii.

- La primirea comenzii trebuie să fie verificată de către cumpărător pentru completitudine, funcționalitate și absența pagubelor externe.

- În cazul în care Cumpărătorul nu are plângeri cu privire la produs, aspectul și caracteristicile sale, atunci se semnează Actul de Primire-Predare.

Ridicarea bunurilor la etaj este gratuită.


Livrarea în Moldova:

- Livrarea în Moldova este efectuată de serviciul de curierat "Nova Posta" în termen de 3 zile lucrătoare.

- Produsul este livrat asamblat sau în ambalajul original (dezasamblat). Detaliile se coordonează la efectuarea comenzii.

- Costul de livrare este de 70 de lei pe unitate.

- Comanda va fi livrată la intrarea sau la poarta casei Cumpărătorului.

- În cazul în care Cumpărătorul nu are plângeri cu privire la produs, aspectul și caracteristicile sale, atunci se semnează Actul de Primire-Predare

- La primirea comenzii trebuie să fie verificată de către cumpărător pentru completitudine, funcționalitate și absența pagubelor externe.

Pickup:

- Cumpărătorul poate să primească singur comanda. În funcție de localizarea mărfurilor, acest lucru se poate face la următoarele adrese din Chișinău:

Str. Kodrilor, 16 și / sau ul.Miron Kostin, 13/1.

- luni-vineri între orele 9:00 și 17:00. Toate informațiile necesare pot fi clarificate cu manager-consultant.

Modalități de plată:

- numerar la primire. Cumpărătorul plătește comanda după primire, achitând cu expeditorul.

- Plata non-cash - transfer (plată în avans 100%). Modalitatea de plată pentru persoanele juridice. După plasarea comenzii, Cumpărătorul primește o factură la adresa de e-mail specificată.

- Plata pentru comanda online cu carduri bancare Visa, MasterCard

Modalități de plată:

- Final la primire. Cumpărătorul plătește comanda după primire, achitândla curier.

- Plata fără numerar - transfer (plată în avans 100%). Modalitatea de plată pentru persoanele juridice. După plasarea comenzii, Cumpărătorul primește o factură la adresa de e-mail specificată.

Returnarea și schimb:

- Clientul are dreptul de a refuza bunurile comandate în orice moment înainte de a le primi sau după primirea bunurilor - în termen de 14 zile, fără a lua în considerare ziua cumpărării. Returnarea sau schimbul de bunuri de calitate necorespunzătoare este posibilă dacă Cumpărătorul are un document care confirmă cumpărarea acestui produs; dacă produsul este prezentabil și nu şi-a pierdut proprietățile de consum.

- Vânzătorul are dreptul de a nu accepta returnarea bunurilor de bună calitate, în cazul în care a fost folosit, a pierdut aspectul prezentabil, proprietățile de consum, lipseşte eticheta, ambalajul, caracterul complet, lipseşte actul de achiziţionare a mărfii sau un alt document ce atestă achiziţionarea mărfii, au expirat 14 zile de la data achiziționării .

- În cazul unui litigiu Cumpărătorul va avea dreptul să solicite Agenției pentru Protecția Consumatorilor a Republicii Moldova (Agenția pentru Protecția Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei)

Adresa: Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 78
Tel: 74-14-64
Email: consumator@apc.gov.md
www.consumator.gov.md