Livrare și achitare

Livrarea la Chișinău:

- Ordinul primit într-o zi lucrătoare înainte de ora 12:00 va fi livrat în aceeași zi. Ajunse după ora 12:00 - a doua zi lucrătoare.

- Livrarea comenzilor în raza oraşului Chișinău este gratuită.

- Livrarea în raza oraşului Chișinău se efectuează în zilele lucrătoare între orele 9:00 și 18:00.

- Produsul este livrat asamblat sau în ambalajul original (dezasamblat). Detaliile se coordonează la efectuarea comenzii.

- La primirea comenzii trebuie să fie verificată de către cumpărător pentru completitudine, funcționalitate și absența pagubelor externe.

- În cazul în care Cumpărătorul nu are plîngeri cu privire la produs, aspectul și caracteristicile sale, atunci se semnează Actul de Primire-Predare.

Ridicarea bunurilor la etaj este gratuită.


Livrarea în Moldova:

- Livrarea în Moldova este efectuată de serviciul de curierat "Nova Posta" în termen de 3 zile lucrătoare.

- Produsul este livrat asamblat sau în ambalajul original (dezasamblat). Detaliile se coordonează la efectuarea comenzii.

- Costul de livrare este de 100 de lei pe unitate.

- Comanda va fi livrată la intrarea sau la poarta casei Cumpărătorului.

- În cazul în care Cumpărătorul nu are plîngeri cu privire la produs, aspectul și caracteristicile sale, atunci se semnează Actul de Primire-Predare

- La primirea comenzii trebuie să fie verificată de către cumpărător pentru completitudine, funcționalitate și absența pagubelor externe.

Pickup:

- Cumpărătorul poate să primească singur comanda. În funcție de localizarea mărfurilor, acest lucru se poate face la următoarele adrese din Chișinău:

Str. Kodrilor, 16 și / sau str. Miron Kostin, 13/1.

- luni-vineri între orele 9:00 și 17:00. Toate informațiile necesare pot fi clarificate cu manager-consultant.


Modalități de plată

Cumpărătorul poate plăti pentru comandă prin oricare dintre următoarele metode de plată:

- Numerar la primire.  Cumpărătorul plătește comanda la primirea bunurilor de la transportator sau atunci când este auto-preluare la magazinul scaune.md

- Plata fără numerar. Persoana juridică client efectuează un transfer prin virament bancar (plată în avans 100%). Detalii bancare:

"Acvilin-Grup" SRL:
Adresa: str. Nicolae Dimo, 21/4, of.201-211
MD-2068, or. Chisinau,
Republica Moldova
Cod Fiscal: 1002600005369
TVA: 7800014
IBAN: MD02VI225100000282719MDL
Banca: BC 'Victoriabank' S.A. suc. №3, or. Chisinau
Codul Bancii: VICBMD2X416


După plasarea comenzii, Cumpărătorul primește o factură la adresa de e-mail specificată.

- Comandă de plată online prin carduri bancare.
Puteți plăti pentru comanda dvs. cu un card de credit Visa, MasterCard imediat după finalizarea comenzii. Pentru finalizarea corectă a plății, trebuie să introduceți datele necesare pentru autorizarea platformei de plată, urmând instrucțiunile acestei platforme. Plata se efectuează  în lei la cursul băncii de care este emis cardul.


Rambursări

Numerarul este rambursabil în modul utilizat de cumpărător atunci când plătește pentru bunuri. Pentru plăți în numerar - bani direct din magazin. Dacă o achiziție online a fost efectuată cu ajutorul unui card de plată, restituirea se face în contul bancar de la care a fost efectuată plata, inclusiv comisionul bancar.
Pentru mai multe detalii ne pute-ţi contacta la:
+373 22 836 199
+373 684 444 99


Returnarea și schimb

Cumpărătorul are dreptul să refuze bunurile comandate în orice moment înainte de a le primi; sau după primirea bunurilor - în termen de 14 zile, fără a lua în considerare ziua cumpărării, prezentând bonul de plată sau factura fiscală. De asemenea, în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără a lua în considerare ziua cumpărării, Clientul are dreptul de a efectua schimburi de bunuri calitative pentru mărfuri similare, dacă mărfurile specificate nu se potrivesc cumpărătorului în formă, dimensiune, stil, culoare sau configurație.

În caz de refuz, Cumpărătorul trebuie să returneze bunurile comandate la magazinul scaune.md pe cont propriu la adresa: Chișinău, str. Сodrilor, 16 (centrul comercial "Construct DEPO").

Pentru a returna bunurile, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

1. Bunurile pot fi acceptate de către Vânzător în termen de 14 zile de la momentul primirii efective a bunurilor de către Cumpărător.

2. Bunurile pot fi acceptate în cazul în care Cumpărătorul depune bonul de plată sau factura fiscală.

3. Produsul nu are urme de utilizare: zgârieturi, chipsuri, scufe sau alte deteriorări; să nu fie încălcate proprietățile sale de consum.

4. Echipamente salvate, etichete, instrucțiuni (dacă sunt atașate) și marcajul fabricii.

Dacă nu sunt îndeplinite condițiile enumerate mai sus, Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza să accepte mărfa.

În cazul unui litigiu Cumpărătorul va avea dreptul să solicite Agenției pentru Protecția Consumatorilor a Republicii Moldova (Agenția pentru Protecția Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei)

Adresa: Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 78
Tel: 74-14-64
Email: consumator@apc.gov.md
www.consumator.gov.md


Pentru mai multe detalii ne pute-ţi contacta la:
+373 22 836 199
+373 684 444 99
Sau pe adresa Buiucani, Codrilor 16, or. Chișinău, Republica Moldova
Luni-Vineri: de la 09:00 pînă la 19:00