Închiriere Scaune

Încercăm să satisfacem cerințele fiecăruia dintre clienții noștri, prin urmare, pe lîngă vînzarea scaunelor, oferim cîteva modele de închiriere. Scaunele vor fi utile pentru cursuri, seminare, conferințe. Este foarte ușor să închiriați un produs, deoarece este emis în baza unui contract încheiat între cele două părți. În acest contract sunt stabilite condițiile și termenii contractului de închiriere. Perioada minimă de închiriere este de 24 de ore. Dacă decideți să închiriați pentru un termen mai mic decât perioada specificată, plata trebuie efectuată pe întreaga perioadă. Formularul de contract pentru familiarizare poate fi solicitat de la reprezentantul magazinului nostru.

- Livrarea în alte regeniuni se achită adăugător.

- Livrarea în Moldova pentru preț adugător.  Mai multe detalii la reprezentant.


 

Scaun ISO

Cu speteaza și șezut moale

Prețul de închiriere 

25 lei / zi


Scaunul ISO cu șezut și spetează moale asigura confortul necesar pentru dumneavoastra și oaspeții invitați la eveniment. Scaunul este tapițat cu o stofă rezistentă de culoare neagră care își păstrează forma și culoarea în timpul exploatării. Scaunele pot fi stivuite în turn de pînă la 15 unități.

Material: pînză

Masa: 4,6 kg

Rezistență: 120 kg

 

Scaun pliabil FLUX

Design exclusiv

Prețul de închiriere

30 lei / zi


În forma strînsă, scaunul FLUX seamănă cu un plic, ușor se transformă în scaun comod și cu design exclusiv. Scaunul este efectuat din material hidrofug special de polipropilenă 4mm care permite utilizarea scaunului atît în încăpere, cît și la aer liber.

Material: polipropilenă cu grosimea de 4 mm

Masa: 5 kg

Rezistență: 160 kg
 

Stand/tribună FLUX Column

Stand/tribună pliabilă

Prețul de închiriere 

300 lei / zi


Stand-ul pliabil al coloanei Flux poate fi folosit ca o tribună pentru un spectacol, un stand pentru prezentare.Material: polipropilenă cu grosimea de 4 mm

Masa: 11 kg

Rezistență: 100 kg

Dimensiuni de gabarit în formă asamblată:

 650*530*1090Н

 

 

Promo Bar/stand/recepție FLUX ARC

Stand/recepție pliabilă

Prețul de închiriere 

500 lei / zi


Rack Flux ARC ca o unitate separată, recepție sau suport promoțional. Are spațiu suficient pentru a stoca lucrurile de care aveți nevoie: 2 rafturi spațioase, precum și un compartiment pentru băuturi sau cataloage.


Material: polipropilenă hidrofugă de 4 mm grosime

Masa: 16 kg

Rezistență: 50 kg

Dimensiuni de gabarit în formă asamblată:

 100*540*1100Н