Noutati

Pentru ce scaunul este echipat cu mecanismul BIOSWING

Șezutul pe scaun pentru o lungă perioadă de timp, creează adesea disconfort, dureri de spate și dureri musculare. Pentru a scăpa de aceste probleme, inginerii de la HAIDER BIOSWING au sugerat utilizarea elementelor de înclinare cu sensibilitate ridicată - integrate într-un mecanism 3 dimensional . Acesta captează și transformă automat impulsurile vitale minore, cum ar fi bătăile inimii, respirația, într-o mișcare cu o anumită frecvență biologică, acționînd funcția posturală a sistemului nervos central - în special activarea părților sistemului musculo-scheletic, care nu impune efortul fizic. Mecanismul BIOSWING activează și antrenează mușchii, articulațiile și discurile intervertebrale ale sistemului musculo-scheletic.

The first one!

Probabil credeți că primul scaun a apărut ca urmare a unui moment genial ingineresc💡👨🏻‍🔧 dar nu. Povestea despre apariția primului este, de fapt haioasă și extrem de banală. 

În timpul înmormântării unui Faraon, unul dintre slujitorii săi, căzuse de pe o bancă incomodă🤦🏻‍♂️ Acest moment a fost considerat un semn rău și de atunci au început să facă cotiere și mai apoi speteze. Gîndește-te doar datorită servitorului neîndemînatic a Faraonului, astăzi stăm pe o varietate de scaune confortabile din care nu este atăt de ușor să cazi!⠀⠀

#storiescaune