Blog

Ce mobilă să alegeți pentru copilul dumneavoastră?


Indiferent dacă vă mutați într-o casă nouă sau renovati camera pentru copii, există multe aspecte de luat în considerare. Dar nu este nevoie să începeți război cu contul dvs. bancar pentru a avea un dormitor elegant pentru copii.

Mobila de bază pentru copii care trebuie să fie # 1: un pat confortabil.

Începem cu cel mai simplu lucru - un pat confortabil care se potrivește în spațiul disponibil. Un pat confortabil pentru copii este important atât pentru buna dispoziție, cât și pentru sănătate. Dacă mai mulți copii vor locui în aceeași cameră, luați în considerare alegerea unui pat supraetajat. Căutați acoperiri antibacteriene, colțuri rotunjite și panouri de înaltă securitate pentru a vă asigura că dumneavoastră și copilul dvs. dormiți bine fără griji.

Mobila de bază pentru copii, care trebuie să fie # 2: masă de lucru.

O masă de studiu este o necesitate pentru copiii în creștere care sunt deja la școală sau vor fi în curând. O masă bună de studiu funcționează ca un spațiu orientat spre studiu pe care un copil îl poate folosi pentru teme sau pregătirea examenului. Căutați mese de studiu ergonomice. Aceste mese trebuie să aibă o înălțime adecvată, să fie realizate din material ușor de întreținut și să aibă cutii de depozitare sau rafturi în apropiere. Copilul dvs. poate folosi acest spațiu diferit pe măsură ce crește, dar oferindu-le un spațiu dedicat de studiu îi va ajuta să rămână concentrat mai mult timp.

Mobila de bază pentru copii, care trebuie să fie # 3: un dulap confortabil.

Pentru a împiedica camera copilului dvs. să arate ca și cum ar fi fost lovită de o tornadă, achiziționarea de mobilier pentru copii cu suficient spațiu de depozitare este o soluție excelentă. Luați în considerare cumpărarea de rafturi potrivite pentru copii - acestea vor fi realizate din materiale ușor de întreținut. Puteți alege dintre opțiuni cu mai multe tipuri de depozitare, cum ar fi sertare și rafturi. Acest lucru îi va permite copilului să-și organizeze propriul dulap și să plaseze fiecare obiect la locul său.

Dacă v-a plăcut să citiți acest articol, aruncați o privire la: “Cum să aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică.”
Cum să aranjați mobilierul într-un living mic

Amenajarea unui spațiu mic poate fi o provocare. Există câteva trucuri pentru a face o cameră mică și confortabilă, veți fi gata să abordați aceste provocări cu cunoștințele potrivite, care economisesc spațiu.

Pe de o parte, deoarece camera dvs. este mai mică, alegerea mobilierului poate părea mai ușoară - rezultând mai puține piese de mobilier și mai puține piese de coordonat. Cu toate acestea, cu cât camera dvs. este mai mică, cu atât mai multe sarcini cad asupra mobilierului din sufragerie.Avem câteva sfaturi și îndrumări utile pentru a face din amenajarea și decorarea unui living mic o sarcină mult mai ușor de gestionat. Iată câteva lucruri de luat în considerare înainte de amenaja una dintre cele mai importante camere din casa ...

PRINCIPII GENERALE PENTRU LIVINGURI MICI

Amenajarea camerei de zi depinde complet de Dvs. și de preferințele Dvs. individuale. Dar există câteva lucruri care vă pot ajuta să acordați prioritate ceea ce este important pentru Dvs. și să reflecte acest lucru în designul camerei.

1. Scopul.

Livingul este spațiul unic și fiecare se potrivește stilului de viață a proprietarului. Deci, asigurați-vă că setarea Dvs. este concepută ținând cont de nevoile familiei dvs. și de activitățile zilnice.


Vă plac emisiunile TV? Ei bine, în sufrageria Dvs., oricât de mică ar fi, cel mai probabil va trebui să plasați un televizor. Dacă vă place să citiți, raftul pentru cărți și fotoliul confortabil sunt esentiale.
Înainte de a vinde și cumpăra mobilier, gândiți-vă cu adevărat la scopul principal al camerei Dvs. de zi și la orice aspecte funcționale care trebuie clarificate în prealabil.

 

2. Divertisment.

Unii dintre noi iubesc să petrec timp cu telefoanele și tabletele noastre, dar altora le place să se relaxeze în fața televizorului. Dacă tindeți să economisiți spațiul în livingul Dvs, puteți să montați televizorul pe perete, în așa mod puteți să economisiți spațiul.

3. Zona de comunicare.

Modul în care este amenajată camera poate îmbunătăți sau distruge următoarea întâlnire. Alegeți un loc confortabil în cameră - de exemplu, cu iluminare bună, aproape de o fereastră. Aici puteți amenaja spațiu pentru a crea o zonă pentru socializare în sufragerie. Aveți nevoie de mai multe fotolii, dar spațiul devine din nou o problemă, deoarece aceste piese de mobilă pot fi prea mari. Dacă nu aveți posibilitatea să încadrați în fotolii, luați în considerare o canapea cu două locuri și un fotoliu sau chiar un fotoliu și pufuri.4. Relaxare.

Când ne relaxăm la sfârșitul unei zile lungi, mulți dintre noi ne adunăm în sufragerie, un paradis frumos și confortabil, unde vă puteți ridica picioarele și puteți servi un pahar de vin. Deci, dacă preferați relaxarea, există câteva lucruri de gândit care ar trebui să fie în designul și decorul unei camere.

Asigurați-vă că sufrageria Dvs. are elemente esențiale. Creați locul perfect pentru a elimina tulpina adăugând un scaun cocon. Acesta adaugă o opțiune suplimentară de așezare și, de fapt, promovează relaxarea. Așezați o lampă de podea lângă ea și aveți un loc minunat pentru a vă relaxa în sufrageria Dvs. pentru a citi o carte sau a vă gândi la ceva plăcut. Noptiere mici sunt bine și aici, mai ales dacă vă bucurați de cafea sau ceai în timp ce vă relaxați.5. Alte funcții.

Poate părea că plasarea mai multor obiective într-o cameră de zi mică este cu adevărat dificilă, dar este de fapt destul de realizabilă dacă știți cum să o abordați misiunea această. De exemplu, în loc de o măsuță de cafea mare și voluminoasă, alegeți două măsuțe laterale mici care pot fi mutate atunci când vă distrați sau folosiți camera de zi în scopuri diferite. La fel se întâmplă și cu scaunele - în loc de o canapea modulară mare, încercați câteva scaune care pot fi mutate după cum doriți. În loc de lămpi de podea, utilizați măsuțe laterale (sau alte suprafețe, cum ar fi rafturi pentru cărți, unitate de divertisment sau cămin) pentru lămpi de masă.Satisfacerea mai multor nevoi poate fi dificilă, dar dacă puneți obiectivul în centrul eforturilor de decorare, se poate face într-un mod practic și cochet. Contactați experții Scaune.md - consultanții noștri vă vor ajuta să învingeți disconfortul.Modul în care mobilierul de birou afectează sănătatea și afacerea.Astăzi, multe companii moderne și-au transformat spațiile de birouri într-un concept deschis și un mediu de lucru versatil.

Mobilierul de birou și spațiul de birou modern sunt mai mult decât accesorii sau un truc estetic, mobilierul și spațiul de birouri face o diferență reală pentru sănătatea angajaților săi, precum și pentru afacere în sine.Mai mult decât un simplu truc de marketing.În timp ce unii sceptici susțin că spațiile conceptuale deschise sunt doar un truc de marketing folosit de companiile cu două fețe pentru a convinge clienții că compania lor este la modă, cercetările au demonstrat că concepte deschise au un merit semnificativ.


De exemplu, un studiu recent realizat de World Green Building Council a constatat că anumite caracteristici ale designului de birouri au un impact semnificativ asupra bunăstării, sănătății chiar și productivității angajaților.
Astfel, este prudent din perspectiva afacerii să vă asigurați că angajații companiei sunt sănătoși, fericiți și motivați pentru a maximiza păstrarea și productivitatea angajaților.

Cercetările au constatat că anumite spații de birouri au un impact puternic asupra sănătății angajaților, moralului și bunăstării.Modul în care lumina biroului afectează sănătatea angajaților.În ceea ce privește natura, cercetările au demonstrat că peisaje frumoase calmează creierul, au un efect foarte pozitiv asupra bunăstării și sănătății angajaților, contribuind la reducerea stresului, anxietății și depresiei.

Influența naturii.Lucrul în apropierea unui parc, pădure sau altă zonă similară cu copaci, faună și animale sălbatice poate aduce, de asemenea, beneficii semnificative, astfel încât chiar și locația unui birou poate avea un impact uriaș asupra sănătății lucrătorilor.
De exemplu, un studiu din Japonia a constatat că ceva la fel de simplu ca o plimbare rapidă în pădure a ajutat la scăderea ritmului cardiac al participanților cu 5%, scăderea tensiunii arteriale cu 1%, reducerea nivelului de stres cu 12% și reducerea anxietății cu aproximativ 7% %.


Valoarea designului mobilierului de birou.


Astăzi, puteți alege dintr-o varietate de mobilier de birou pentru a se potrivi tuturor nevoilor moderne, care pot include spații liniștite, sigure, camere sociale, săli de brainstorming / întâlniri și săli de lucru.


În acest fel, puteți alege dintr-o varietate de piese de mobilier diferite, indiferent dacă doriți să modernizati un spațiu de birou existent sau să proiectați un spațiu de birou complet nou.


Vestea bună este că mobilierul modern a fost conceput pentru a fi compact, ușor, modular și mobil, astfel încât să puteți amesteca cu ușurință și să potriviți diferite articole pentru a găsi mediul de lucru perfect pentru angajații Dvs. Majoritatea producătorilor moderni de mobilier de birou dispun de date ample de cercetare privind ergonomia umană;

Aceasta înseamnă că dispun de informație de care aveți nevoie pentru a proiecta mese și scaune care să susțină articulațiile și mușchii unei persoane în timp ce îndeplinesc sarcini care le cer oamenilor să stea și să lucreze perioade lungi de timp.


Cu toate acestea, nu toate mobilierele de birou sunt de aceeași calitate, deci este foarte recomandat să investiți în construcții, design și materiale de calitate, deoarece acestea vor plăti dividende mari pe termen lung, iar angajații Dvs. vă vor mulțumi pentru eforturile depuse, fiind mai fericiți, mai productivi și mai loial afacerii Dvs.
Învingeți împreună cu scaunul de joc Hexter!


Care e diferența între fotoliu pentru birou și fotoliu unui gamer? Puteți enumera zeci de caracteristici tehnice, dar principalul lucru este funcția. Sarcina scaunului gamer este de a oferi plăcere. Designul subliniază sportivitatea cibernetică, iar confortul maxim asigură că disconfort nu vă va distrage de la joc.


Hexter - calitate imbatabilă la un preț apetisant.


Durabilitatea și fiabilitatea - aspecte cheie a fotoliilor Hexter. Bazat pe mulți ani de experiență, Nowy Styl, lider în industria mobiliera în CSI și Europa de Est, a creat gama de scaune pentru jocuri Hexter. Produsele respectă standardele ANSI / BIFMA. În interiorul fiecărui model este un cadru de oțel, fără placaj.Țineți minte! Adevăratul gamer se distinge prin statistici în jocuri și nu prin postură proastă.


Ergonomia scaunului Hexter garantează confort chiar și în timpul jocului prelungit. Puteți personaliza: Înălțimea scaunului, spătarul reglabil, reglarea flexibilă a cotierelor și bineînțeles pernele ergonomice de sub spate și gât sunt toate necesare pentru un joc confortabil.


Un asortiment mare. Modele pentru jocuri intense și pentru jocuri de sesiuni lente.În fotoliile din linia Hexter, veți găsi fotoliul perfect pentru stilul dvs. de joc. Scaunul Hexter PRO este o adevărată descoperire pentru cei care știu să se joace cu AWP și știu ce înseamnă “rush mid”. Hexter XL și XR sunt mai potrivite pentru iubitorii de RPG și cei care știu că nu există un tanc mai bun decât “type 59”. Scaunul MX este un model bugetar universal, dar nu scoateți fotoliu acesta din cont, deoarece acesta este primul scaun bugetar cu o funcționalitate atât de largă. Scaune.md - distribuitor exclusiv a brendului Hexter in Republica Moldova.


Toate scaunele Hexter au o garanție completă de 2 ani.Stiluri populare de design interior în 2021.


Industrial, modern, contemporan, scandinav ... lista tendințelor populare în design interior este foarte lungă. Pentru a crea un singur ansamblu arhitectural și pentru a alege mobilierul potrivit, este important să înțelegem principalele aspecte ale tendințelor populare în designul interior.Țineți minte: nu este necesar să respectați cu strictețe orice stil, principalul lucru este că casa Dvs. să vă fie pe plac.

Experții noștri au colectat cele mai populare tendințe în design interior și au selectat mobilierul potrivit pentru fiecare stil.

1. Mobilier Art Nouveau în interior.

Modernul este una dintre tendințele clasice în designul interior. Se remarcă prin liniile sale curate și clare, paleta de culori restrânsă și ușoară și utilizarea materialelor precum metalul, sticla și oțelul.

Este important să înțelegem diferența dintre stilul Art Nouveau și stilul modern. Art Nouveau este o școală de design care a luat naștere la mijlocul secolului al XX-lea.

Art Nouveau înseamnă simplitate, funcționalitate și în același timp „caldura”. Acest stil folosește de obicei linii drepte și pătrate. Materialele reci precum oțelul sau sticla coexistă cu elemente calde din lemn sau țesături.

Atunci când alegeți mobilierul modern, este important să mențineți un echilibru în interior. Dacă ați ales materiale austere și reci pentru cameră, atunci aruncați o privire mai atentă asupra produselor companiei Sandalyeci, care vor menține unitatea stilului, dar vor adăuga căldură și confort.

2. Mobilier rafinat într-un interior modern.

Stilul modern este o percepție modernă a stilului Art Nouveau. Evoluția stilului a completat interiorul cu linii curbe moi și subliniază inovația acestui stil, utilitarismul și tehnologia înaltă.

Designul modern este plin de dezvoltare și viața. Acest stil se caracterizează printr-o paletă de culori restrânsă, cu insule caracteristice „luminoase” care atrag atenția, adaugă viață interiorului, dar nu obosesc ochii.

Piesele de mobilier luminoase pot acționa ca o „insulă a luminozității”. De exemplu, bean bag elegant Games va arăta grozav într-un interior pentru tineri.

3. Mobilier de casă minimalist.

Conceptul de minimalism este o tendință populară în întreaga lume, inclusiv în Moldova. 

De fapt, acesta este cel mai simplificat design modern.

Simplitatea și utilitatea acestui stil pot fi urmărite în fiecare element. Acest stil este deosebit de popular printre personalitățile tinere și moderne. Interiorul este dominat de tonuri neutre și aerisite, mobilierul se caracterizează prin ușurință și raționalizare.

Imaginea minimalismului este definită de dorința de funcționalitate. Prin urmare, fiecare element al interiorului este multifuncțional și fiabil. De exemplu, măsuță de cafea MIRA va completa perfect interiorul într-un stil minimalist.

4. Mobilier de casă în stil industrial.


Stilul industrial este, de asemenea, adesea denumit „stil loft”. Acest stil este inspirat de perioada în care zonele industriale ale orașelor mari au fost reconstruite activ în zone rezidențiale.

Cele mai comune elemente sunt cărămida expusă, conductele de aer, lemnul. Un stil brutal care creează senzația de renovare neterminată în cameră și, în același timp, este caracterizat de căldură.

Este destul de dificil să faceți un interior bun în acest stil. Gândiți-vă la scaune de bar elegante sau lemn masiv. Mobilierul în stil loft din Scaune.md arată atât brutal, cât și confortabil. Măsuță de cafea în stil industrial TWINS sau biroul pentru computer B-39 vor completa perfect designul brutal.


5. Mobilier în stil scandinav pentru interioare sofisticate.

Designul scandinav este inspirat de căldura și frumusețea vieții. În ultimii ani, stilul scandinav devine din ce în ce mai popular. Stilul mobilierului din acest interior este simplu și restrâns, în timp ce toate elementele stilului sunt pline de căldură și confort. Fotoliul COTTO sau PURIO va completa perfect interiorul în stil scandinav.

Motivul popularității acestui stil este simplu și de înțeles - vrei să trăiești într-un astfel de interior. Paletă de culori deschise, cu elemente calde și primitoare. Designul scandinav este plin de lumină naturală și mobilier funcțional. 

Veți găsi mobilier în diferite stiluri  la Chișinău în magazinul Scaune.md. 
Cele mai populare modele de fotolii din magazinul Scaune.md.


Fotoliile de computer bune sporesc nivelul de confort la maxim. Alegeți mobilier de calitate de la Scaune.md. Alegeți cel mai bun mobilier.

Ergohuman - confort fără compromisuri.

Unul dintre cele mai reglabile fotolii de pe piață - Ergohuman este confortabil pentru oricine, indiferent de înălțime sau dimensiune, și este foarte calitativ.

Costurile merită dacă petreceți mult timp la computer și prețuiți sănătatea Dvs.

Acesta este unul dintre cele mai confortabile și durabilitate fotolii de birou pe care l-am testat vreodată, cu totul, de la suport pentru spate până la țesătură de calitate și dispozitive de reglare fiabile.

FRANKLIN este faimos, confortabil și mai respirabil.

Un fotoliu confortabil și durabil - este cea mai bună opțiune dacă lucrați undeva fără aer condiționat.

Dacă doriți un fotoliu ergonomic și calitativ pentru ore lungi de lucru la birou sau acasă, FRANKLIN este pentru Dvs.

Dakar Plus OC este un echilibru excelent de confort și preț.

Dacă alegerea noastră de top nu se încadrează în bugetul Dvs., Dakar Plus OC oferă confort și durabilitate similară la un preț mai accesibil.

Fotoliile Dakar Plus OC de înaltă calitate, cu suport lombar durabil, este potrivit pentru birou.

Acest fotoliu necesită să fie remarcat și, gama de opțiuni de culoare vă permite să încadrați fotoliul în orice interior.

GTP OH / 5 C-14 este ieftină, dar reglementată și fiabilă.

GTP OH / 5 C-14 este unul dintre cele mai confortabile fotolii pe care le-am testat la un preț accesibil și are multe setări care de obicei se întâlnesc la fotolii mai scumpe.

Dacă căutați ceva mai accesibil, fotoliu GTP OH / 5 C-14 este un model de buget excelent. Fotoliu GTP OH / 5 C-14 are toate ajustările pe care considerăm necesare într-un fotoliu modern.

Ni s-a părut confortabil să-l folosim toată ziua.

HEXTER MX R1D Tilt este cel mai bun model pentru jocuri.

Alegerea unui fotoliu de gaming pentru Dvs. depinde de mai mulți factori. Primul lucru pe care ar trebui să îl căutați atunci când alegeți un fotoliu nou pentru gamer este să aveți suport încorporat pentru a vă ajuta corpul să mențină o postură perfectă.

HEXTER MX R1D Tilt - considerăm cel mai bun fotoliu gaming, nu numai pentru funcționalitatea și fiabilitatea bogată, ci și pentru prețul său accesibil. De fapt, acesta este un produs de segment premium la un preț mediu de piață.

Învingeți disconfortul împreună cu Scaune.md.
Cele mai bune mese de bucătărie la Scaune.md.


Masa este una dintre cele mai importante elemente de mobilier pe care le alegi pentru casa Dvs.

La masă vă puteți reuni împreună cu familia și prietenii la prânz împreună, indiferent dacă este vorba de o cină în timpul săptămânii sau despre o ocazie specială.

Copiii folosesc adesea masa de bucătărie pentru temele de acasă dar maturi pot folosi masa ca birou temporar dacă lucrează de acasă.


Alegerea unei mese cu forma corectă.


Forma mesei este adesea determinată de forma și dimensiunea camerei - fie că este o sală sau o bucătărie.

Dacă alegeți o masă dreptunghiulară, luați în considerare lățimea mesei. Dacă vă place să vă distrați, asigurați-vă că există suficient spațiu pe masă pentru servirea meselor.

O masă rotundă sau ovală este ideală pentru spații mici, deoarece ocupă mai puțin spațiu.

O masă pătrată de masă se va potrivi mai ușor într-o cameră mică.


Mese pentru bucătărie din lemn în Chișinău.

Lemnul este un material tradițional pentru masă. Masa din lemn arată bine, este durabilă și este ușor de reparat.Masa din lemn Maurycy.


Lemnul se extinde și se micșorează la diferite temperaturi și se poate uza în timp. Totuși mese din lemn sunt mai potrivite pentru interioare elegante.


Masa din lemn Sorbus.

Există multe tipuri diferite de lemn disponibile, fiecare cu calități și caracteristici diferite:

Lemnul este versatil și, prin urmare, popular în multe stiluri de interior - de la tradițional victorian și scandinav natural până la minimalism modern, antichități de ultimă generație.

Mese pentru bucătărie din piatră în Chișinău.

Piatra este un material greu și rece. Este important ca masa pe care o alegeți să încadrează bine în ansamblu arhitectural a casei Dvs.Masa HALIFAX (beton).


Prețul la o masă de bucătărie din piatră în Moldova poate varia foarte mult în ceea ce privește stilul și aspectul - blaturile din ciment sunt perfecte pentru un stil industrial în casa Dvs. și sunt mai ieftine decât blaturile de marmură de lux.

Mese de sticlă în Moldova.

Mesele cu blaturi din sticlă pot crea o senzație de lumină, spațiu deschis, făcând instantaneu o cameră mai mare. Multe modele de mese pentru bucătărie pe site-ul scaune.md.Masa din sticlă ALLEGRO.

Cu toate acestea, toate amprentele și frotiurile sunt vizibile pe masa de sticlă. Prin urmare, va trebui să aveți mai multă grijă de masă.

Cumpărați mese din plastic în Chișinău.

Mese din plastic sunt o alegere bună dacă doriți o masă durabilă și robustă.

Masa Step.


Totul despe fotoliu gamer: Cele mai bune opțiuni pentru fiecare jucător.


Procurarea unui fotoliu de joc nu trebuie să fie dificilă. Scaune.md vă va spune ce să căutați atunci când cumpărați un scaun de gamer.

Fotoliile pentru gaming devin tot mai populare. Dacă sunteți în eSports, urmăriți streamuri sau produceți singur content despre jocuri, probabil că sunteți destul de familiarizați cu aceste elemente de mobilier.

Acest ghid este destinat persoanelor care doresc să investească într-un fotoliu de jocuri.

Există o mulțime de opțiuni din care puteți alege, dar cum o alegeți pe cea potrivită?

Dar cu atât de multe opțiuni din care să alegi, cum alegi fotoliul potrivit? Sperăm că acest ghid vă va ușura decizia. Vom analiza împreună câțiva dintre principalii factori care vă pot ajuta la alegere.

De asemenea, vom evidenția câteva dintre fotoliile gamer preferate de echipa noastră - Hexter. Așa că așezați-vă, relaxați-vă și citiți sfaturi despre cum să alegeți modelul cu care puteți juca confortabil și cu stil.Calitățile cheie fotoliului gamer - ergonomie și reglabilitate.

Majoritatea fotoliilor gamer oferă opțiuni pentru reglarea fotoliului în funcție de postura dorită de jucător pentru un confort maxim.  Confortul este esențial atunci când vine vorba de alegerea unui fotoliului de joc - la urma urmei, nu doriți ca spatele și gâtul să fie înghesuiți în timpul unui maraton de jocuri.

Aici la primul plan vine ergonomia. Ergonomia este principiul în crearea produselor luând în considerare fiziologia și psihologia umană. În cazul fotoliilor gamer, aceasta înseamnă crearea unui model care sporește confortul și menține sănătatea fizică. Majoritatea fotoliilor pentru jocuri sunt extrem de ergonomice: cotiere reglabile, suporturi lombare și tetiere sunt doar câteva dintre caracteristicile care vă ajută să vă mențineți o postură perfectă și un confort perfect în perioadele lungi de ședere.

Multe fotolii pentru jocuri au cotiere multidirecționale. Acest lucru este adesea menționat în specificațiile producătorului ca cotierele 2D sau 4D, unde D reprezintă direcție.

Unele fotolii includ perne pentru ameliorarea presiunii suplimentare, de obicei sub formă de suport lombar și perne pentru cap și gât. Suportul lombar este esențial în prevenirea durerilor de spate.

 Pernele lombare mențin curbura naturală a coloanei vertebrale, promovând o postură și o circulație corectă minimizând stresul coloanei vertebrale.

Confortul nu este singurul factor de luat în considerare atunci când decideți dacă cumpărați un fotoliu de gamer. Materialele potrivite pot fi uneori esențiale în crearea unui fotoliu de calitate. Următoarele materiale sunt unele dintre cele mai frecvent întâlnite în scaunele de joc populare.

Fotolii gamer din piele.

Pielea naturală este unul dintre cele mai durabile materiale utilizate în fotolii de joc, cu o durabilitate excepțională.

Pielea reală, numită și piele naturală, este un material realizat din piele brută de animale, de obicei piele de vacă, într-un proces de tăbăcire. Deși multe scaune de joc folosesc un fel de materiale „din piele” în construcția lor, este de obicei imitație de piele, cum ar fi ECO și nu un produs autentic.

Pielea autentică este mult mai calitativă decât imitatorii săi, este capabilă să reziste câțiva ani și într-un anumit sens devine mai bună odată cu vârsta, în timp ce pielea ECO este mai predispusă la crăpături și descuamări în timp.

De asemenea, este mai respirabilă decât pielea PU și ECO, ceea ce înseamnă că absoarbe și elimină mai bine umezeala, reducând astfel transpirația. Multe fotolii de joc folosesc piele PU și ECO.

Fotolii gamer din piele ECO.

Pielea ECO este un material mai ieftin decât piele naturală, dar este suficient de durabilă pentru a oferi o rezistență ridicată la lichid și foc.

Pielea artificială constă dintr-un material de bază acoperit cu un amestec de clorură de polivinil (PVC) și aditivi care îl fac mai moale și mai flexibil. Pielea din PVC este un material rezistent la apă, foc și pete, care îl face popular într-o varietate de aplicații comerciale.

Aceste proprietăți fac, de asemenea, bun materialul scaunului de joc: Rezistență la pete și apă înseamnă mai puțină curățare, mai ales dacă sunteți tipul de jucător care se bucură de o gustare și / sau băutură în timp ce se joacă.Fotolii gamer din țesătura.

Țesătura este unul dintre cele mai comune materiale pentru scaunele standard de birou și este folosită și în multe fotolii gamer. Modele din țesătură sunt mai respirabile decât imitatorii din piele și eco-piele, ceea ce înseamnă și mai puțină transpirație și mai puțină retenție de căldură.

Pe de altă parte, țesătura este mai puțin rezistentă la apă și alte lichide decât pielea și omologii săi sintetici.

Principalul factor decisiv pentru mulți atunci când aleg între piele și țesătură este dacă preferă un scaun tare sau moale; fotoliile din țesătură sunt de obicei mai moi decât pielea și ramificațiile acesteia.

Fotolii gamer din plasa.

Plasa este cel mai respirabil material al fotoliilor de gamer, oferind răcire și confort superioar.

Plasa este cel mai respirabil material dintre materialele prezentate aici, oferind răcire care depășește chiar și țesătura. Este mai greu de curățat decât pielea, de obicei necesită un produs de curățare special pentru a îndepărta petele fără a deteriora ochiurile fragile și, în general, este mai puțin durabil în timp, dar își păstrează poziția de material extrem de confortabil pentru scaunele de joc.

Stil.

Este important să obțineți un fotoliu de gamer confortabil și durabil, desigur, dar totul este degeaba dacă alegeți unul care nu se potrivește gusturilor estetice. Există opțiuni de fotolii pentru calculator pentru toată lumea, de la eleganță a modelului Hexter XL R4D MPD MB70 Eco / 01 (negru / sur) până la racing chairs - Scaunul HEXTER RC R4D Tilt MB70 ECO / 02.

Doriți un fotoliu care să se potrivească iluminării RGB? Există o mulțime de opțiuni uimitoare de culoare pentru a scoate în evidență strălucirea neon a computerului de jocuri. Chiar și noi modele uimitoare apar, cum ar fi fotoliul DEFENDER 2.

La sfârșitul zilei, nu putem oferi nicio recomandare în afară de a spune că, după ce ați restrâns opțiunile la fotolii care se potrivesc cu caracteristicile și materialele dorite de confort, pur și simplu alegeți care se potrivește cel mai bine gusturilor Dvs. personale. Credeați că vă vom spune doar ce stil să alegeți?

Confort cu orice preț.

Piața în plină expansiune a fotoliilor de joc înseamnă că producătorii creează modele în toate gamele de prețuri. Într-un spirit de concurență sănătoasă, mărcile populare încearcă să depășească limitele numărului de caracteristici pe care le pot împacheta la un preț care depășește concurența; în cele din urmă, cumpărătorul câștigă.

Un Tron pentru jucător.

Fotoliile noi pentru gamer sunt lansate în mod constant și Scaune.md va continua să ofere cele mai noi informații despre noile modele.

Popularitatea fotoliilor de joc nu va scădea în curând. Există mai multe opțiuni de scaune grozave, iar noi opțiuni incitante și inovatoare apar din ce în ce mai mult.
9 moduri de a vă îmbunătăți biroul de acasă.


Plănuiți să adăugați un birou la domiciliu? Indiferent dacă biroul Dvs. de acasă este situat într-un dormitor mic sau chiar în colțul unei camere, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. Dacă petreceți o săptămână întreagă sau chiar câteva ore în biroul la domiciliul, este important ca biroul Dvs. să fie un loc confortabil și primitor pentru a vă petrece timpul și a vă face lucrul eficient.


Citiți mai departe pentru 9 sfaturi esențiale de la Scaune.md pentru a crea un design frumos și practic de birou la domiciliu:

1. Locația este cheia.

Birourile de acasă sunt de toate formele și dimensiunile. Poate fi o cameră privată, un colț liniștit sau chiar o bucătărie. Cheia alegerii locației corecte a biroului la domiciliu este să cugetați asupra faptului unde și când preferați să lucrați. Dacă sînteți o mamă ocupată, masa din bucătărie poate fi locul perfect pentru postul central de comandă. Cu toate acestea, dacă sunteți un profesionist, trebuie să alegeți o locație departe de agitația zilnică și fără distragerea atenției.

2. Lăsați suficient spațiu.

Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a lucra confortabil. Întrebați-vă dacă vă puteți mișca cu ușurință dintr-o parte în alta. Folosiți aceeași regulă pe care o folosesc designerii profesioniști pentru a amenaja locul de muncă - zona de lucru trebuie să aibă o lățime minimă de 150 cm și o lungime de 210 cm.

3. Alegerea mesei și scaunului.

Alegerea biroului și fotoliului potrivit pentru biroul Dvs. de acasă este foarte importantă. Alegeți un birou suficient de larg pentru computer și tot ce aveți nevoie pentru munca Dvs. 

Acesta poate fi un loc pentru depozitarea de hârtii, cărți de referință sau un loc pentru a lua notițe. În mod ideal, masa Dvs. ar trebui să aibă o lățime de cel puțin 120 cm.
Cu toate acestea, dacă tot de ce aveți nevoie este un laptop, puteți economisi spațiu. 

Majoritatea oamenilor consideră că o lățime de 150 cm sau mai mult este cea mai confortabilă. În timp ce un birou reglabil pe înălțime este confortabil, nu este întotdeauna practic într-un birou la domiciliu. Alegeți o masă care nu este prea înaltă - 70-75 cm este un moment acceptabil. Cumpărați un fotoliu de calitate, confortabil și reglabil, dacă este posibil. Gâtul și spatele vă vor mulțumi.

4. Depozitare și rafturi.

Atunci când proiectați un birou la domiciliu, spațiul de stocare este adesea trecut cu vederea și vă poate afecta cu adevărat productivitatea. Asigurați-vă că aveți suficiente rafturi, dulapuri de depozitare. Gândiți-vă la fluxul Dvs. de lucru - de ce aveți nevoie. 

Țineți la îndemână totul necesar pentru lucru actual. Plasați sistemul de fișiere în apropiere. Nu uitați de materiale de referință - Dacă utilizați manuale, cataloage și cărți de referință, așezați un raft lângă birou, astfel încât acestea să fie întotdeauna la îndemână.5. Loc de întâlnire.

Clienții sau parteneri vă vor vizita în timpul zilei? Dacă aveți spațiu pentru o mică sală de conferințe, acest lucru este ideal. Dacă nu, planificați câteva locuri suplimentare în designul biroului Dvs. de acasă pentru a găzdui întâlnirile. Poate fi doar 1-2 scaune confortabile, care sunt ușor de adus la masă.

6. Lumina naturală și vizibilitatea.

O iluminare bună este esențială pentru orice birou de acasă. Dacă este posibil, alegeți o locație cu lumină naturală și o vedere bună. Așezați biroul în fața ferestrelor sau într-o locație în care ecranul computerului Dvs. nu va fi deteriorat. Nuanțele sau jaluzelele translucide pot ajuta la reducerea strălucirii fără a întuneca camera. Puteți să mai adăugați lumina naturală instalând o oglindă și păstrând cea mai mare parte a pereților la culoare deschisă.

O lampă de plafon oferă o iluminare bună, iar câteva lămpi de podea deschise, amplasate în colțurile camerei Dvs., vor funcționa și mai eficient. Porniți lumina de birou pentru a oferi iluminat de lucru fără umbre și lumină suplimentară seara. Adăugați mai multe lămpi fluorescente cu spectru complet la corpurile de iluminat.

Poziționați biroul cu fața spre ușă sau așezați deasupra biroului o frumoasă piesă de artă sau o placă de insignă inspirațională. Așa oferiți ochilor odihnă.

7. Folosiți gadgeturile tehnologice.

Nimic nu face ca biroul de acasă să fie mai aglomerat decât firele atârnate de birou. Organizați-vă gadgeturile cu aceste sfaturi simple:

  • Adăugați un router wireless - puteți reduce numărul de fire în jumătate;

  • Cumpărați o imprimantă fără fir și un mouse fără fir;

  • Adăugați o bucșă la masa de lucru pentru a ghida firele în jos de la masă;

  • Atașați toate firele vizibile la partea de jos a mesei sau de-a lungul piciorului mesei;

  • Adunați firele libere de-a lungul podelei cu un simplu imobilizator de cabluri.

8. Accesorii și personalizare.

Nu sacrificați stilul! Lucrul grozav despre lucrul de acasă este că TU poți decide cum vrei să arate și să simtă biroul tău de acasă. Gândește-te la ceea ce te inspiră. Ar putea fi o piesă de artă preferată, o colecție de obiecte sau vopsea revigorantă. Includeți aceste momente personale atunci când vă planificați designul biroului de acasă. Vă va înveseli ziua și vă va face să vă simțiți ... acasă.

9. Faceți un plan de etaj.

Acum, că știți elementele de bază, începeți proiectarea biroului de acasă cu un plan de etaj. Planificarea este un instrument excelent pentru a vă organiza gândurile și pentru a vă asigura că vă acoperiți toate obiectivele. Faceți o listă și design, și veți găsi cele mai bun mobilier cu noi.


Economisiți timp și bani și creați designul perfect pentru biroul de acasă cu Scaune.md, un importator direct de mărci cu renume mondial. Sau contactați partenerii noștri de la Cabinet Plus pentru mai multe produse premium.
5 moduri de a face fotoliu de birou mai confortabil.


Simțiți disconfort în timp ce lucrați pe un fotoliu pentru computer? Nimic nu este pierdut. Există câteva moduri simple pentru a vă ajuta să lucrați mai confortabil. Folosiți fotoliu de lucru confortabil, creșteți nivelul de confort.


Iată câteva sfaturi simple, dar eficiente, pentru a face orice fotoliu mai ergonomic și mai confortabil.

Asigurați-vă că fotoliu este setat la înălțimea corectă.


O înălțime potrivită pentru un scaun de birou este atunci când picioarele Dvs. sunt pe podea și genunchii sunt indoiti la un unghi de 90 de grade. În această poziție, genunchii ar trebui să fie la un nivel cu șoldurile.

Nu subestimați efectele negative ale unui fotoliu de birou poziționat necorespunzător. Când scaunul este prea înalt, picioarele utilizatorului vor atârna de podea, ducând la amorțeală, disconfort și circulație slabă în partea posterioară a coapselor.


Când scaunul este prea jos, există o presiune crescută pe spate pe măsură ce șoldurile se îndoaie pentru a menține genunchii mai sus. Acest lucru poate duce la dureri de spate.

Examinați setările scaunului și experimentați cu ele.


Este posibil să nu vă dați seama de ani de zile că scaunul Dvs. de birou are personalizări suplimentare. Există oameni care urăsc să testeze fotoliu de teamă să nu-l strice. Între timp, spatele poate suferi.

Experimentați cu toate mânerele și pârghiile găsite în multe scaune moderne de birou, asigurați-vă că încercați cu adevărat totul pentru a găsi cea mai confortabilă combinație. Căutarea setării perfecte poate dura câteva zile.

De exemplu, simpla reglare a înclinării scaunului pentru a funcționa înapoi la câteva grade față de poziția verticală în timp ce stați așezat, poate reduce semnificativ presiunea asupra coloanei vertebrale.


Cumpărați o pernă lombară externă.


Dacă fotoliul Dvs. este incomod, dar nu vă dați seama de ce, este probabil că vina este un sprijin lombar slab. La fotolii de birou deseori lipsește suport lombar, sau acest suport este fix, ceea ce obligă utilizatorul să lucreze într-o anumită poziție. Nu este de mirare că mulți dintre noi suferim de dureri de spate la sfârșitul zilei.

Soluția? Luați o pernă lombară. Sunt portabile, ieftine și fac minuni transformând un scaun de birou incomod într-un scaun mai ergonomic.

Cercetările au arătat că scaunele de birou cu perne lombare externe sunt eficiente în îmbunătățirea confortului pentru persoanele care suferă de dureri de spate. 

Găsiți modalități de a vă îmbunătăți șezutul.


O altă sursă obișnuită de disconfort pe scaunele de birou este șezutul. Poate fi fie prea dur, prea subțire fără suficientă căptușeală, sau pur și simplu nu are contururile potrivite pentru a vă distribui uniform greutatea corporală.

Din fericire, la fel ca în cazul suportului lombar, acest lucru poate fi de obicei fixat prin achiziționarea unei perne externe pentru fotoliu.

Multe perne exterioare ale scaunelor au un centru ridicat și un decupaj în spate. Aceste caracteristici pot ajuta la stabilizarea bazinului și la reducerea presiunii în zona coapsei atunci când stați.


Folosiți accesorii pentru cotiere.


În cele din urmă, încercați să remodelați cotierele scaunului de birou dacă acestea sunt incomode. Pe scaunele mai ieftine, cotierele sunt de obicei din plastic sau prea scurte pentru a susține în mod corespunzător toate antebrațele.

Brațele noastre (inclusiv mâinile noastre) reprezintă aproximativ 10% din greutatea corporală. Lipsa suportului sau odihna pe o suprafață dură cu siguranță va mări disconfortul.

Există multe tipuri de huse pentru cotiere pe piață. Cel mai adesea sunt montate deasupra cotierelor existente pentru a le face mai moi sau alungite pentru a oferi sprijin întregului antebraț în diferite poziții.

O cotieră bună poate transforma instantaneu cotierele incomode de pe scaunul de birou în cele găsite pe scaunele executive mai prestigioase.

Dacă vă gândiți cum să creșteți confortul și să vă îmbunătățiți sănătatea folosind un scaun pentru lucrul la computer, înțelegeți rolul important pe care îl joacă mobilierul în viața noastră. Acordați atenție sortimentului bogat de mobilier ergonomic din Scaune.md.

Învinge disconfortul cu Scaune.md


Cum să alegeți mobilier de birou.


A venit timpul să schimbați mobilierul de birou pe unul mai confortabil, versatil și ergonomic? Nu sunteți sigur de unde să începeți procesul de căutare a unui furnizor de mobilă?

Cu atâtea alegeri și caracteristici importante de luat în considerare, poate fi o provocare să vă asigurați că banii Dvs. sunt utilizați eficient atunci când alegeți mobilier de birou care vă va ajuta să vă iubiți locul de muncă.

Scaune.md, este furnizor de mobilier pentru casă și birou. Dacă doriți să aflați mai multe despre mobilierul de birou, tehnologiile și serviciile pe care le oferim, vă rugăm să vizitați magazinul nostru sau site-ul partenerilor noștri.

La Scaune.md ne străduim să ieșim din competiție. Cu toate acestea, articolul este destinat să vă ofere informații pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun furnizor de mobilă pentru biroul Dvs., chiar dacă decideți să nu mergeți cu noi.

Ce ar trebui să căutați atunci când alegeți mobilier de birou?


Pentru a evita problemele potențial costisitoare asociate achiziționării de produse care nu îndeplinesc toate nevoile Dvs. sau cu design-uri de aspect care creează fluxuri de lucru ineficiente. Am compilat o listă cu cele mai importante lucruri pe care trebuie să le țineți cont atunci când luați în considerare un anumit produs.

Ergonomia este cel mai important lucru.

Ergonomia mobilierului dvs. trebuie luată în considerare la fiecare piesă de mobilier de birou pe care o cumpărați. Importanța ergonomiei în birou ar trebui să fie o prioritate.
De la suporturi pentru picioare la cotiere și scaune reglabile care susțin în mod corespunzător spatele al angajaților, ergonomia poate avea un impact mare asupra productivității, sănătății și fericirii membrilor echipei.

Alegeți mobilier reglabil și flexibil.

Mobilierul de birou pe care îl alegeți trebuie să dețină flexibilitatea necesară pentru a satisface nevoile fiecărei persoane din biroul Dvs. Angajații vin în toate formele și dimensiunile, iar investițiile în mobilier care pot fi adaptate la dimensiunile angajaților Dvs. îi pot ajuta pe toți cei din birou să se simtă confortabil și să se concentreze asupra muncii lor.De exemplu, atunci când căutați un scaun de lucru de birou, căutați unul care vă permite să reglați parametrii cheie, cum ar fi înălțimea scaunului, adâncimea scaunului, înclinarea spătarului și cotierele. Pentru mai multe sfaturi despre ce mecanisme există în scaunele de birou, consultați blogul nostru.

Versatilitate profitabilă.

Pentru a profita la maximum de bugetul disponibil, puteți achizitiona mobilier cu o varietate de funcții. Birourile pot fi proiectate pentru mobilitate după cum este necesar, făcându-le ideale pentru prezentări în interior.

Atunci când alegeți articole de birou, este important să vedeți toate utilizările posibile pentru mobilierul de birou.Luați în considerare estetică și stilul.

Aspectul locului Dvs. de muncă poate juca un rol foarte important în succesul companiei dumneavoastră. A avea un birou plăcut din punct de vedere estetic vă poate ajuta să atrageți clienți și să vă păstrați cei mai talentați angajați. Trebuie să luați în considerare căutarea de mobilier care să se potrivească cu estetica pe care încercați să o realizați.

Dacă pasiunea pentru design nu este punctul tău forte, atunci apelează la partenerii noștri pentru ajutor pentru următorul tău proiect.


UN GHID PRACTIC PENTRU CREAREA CAMERELOR MULTIFUNCȚIONALE


Nimănui nu-i place să fie restrâns. O personalitate dezvoltată și modernă este în același timp un om cu familie, bun profesionist și poate chiar un atlet, la fel se poate spune despre o cameră bine gândită. Nu limitați spațiul în care trăiți la o singură funcție.

Pentru a învinge disconfortul, este foarte important să creați un spațiu multifuncțional care să răspundă tuturor nevoilor Dvs., chiar dacă locuiți într-un apartament mic.
Același lucru este valabil și pentru camerele din casa Dvs. și pentru mobilierul din interior. 

Livingul Dvs., cu accesoriile potrivite, poate fi folosit ca dormitor (hello canapea extensibilă). Dormitorul Dvs. poate fi folosit ca un birou acasă, cu o masă care completează spațiul și acoperă nevoile dumneavoastră.

În plus, există obiecte de interior care nu își dezvăluie pe deplin potențialul. Unele scaune de bucătărie pot fi atât de elegante încât devin un element de decor, de exemplu, mobilierul Sandalyeci din magazinul online de mobilă Scaune.md.

Modele de mobilier cu spațiu de depozitare pot elibera loc într-o cameră, permițându-vă nu numai să faceți curat cu ușurință, ci și să reîmprospătați spațiului Dvs. Acest mobilier multifuncțional vă permite să creați un spațiu hibrid.Birou în sufragerie.

Livingul spațios poate juca rolul biroului de acasă. Nu este doar elegant, ci și confortabil. Dacă este necesar, puteți organiza o întâlnire de afaceri acasă și veți lucra întotdeauna dintr-un spațiu confortabil și frumos.

În categoriile fotolii ”de birou” și „ergonomice” veți găsi o gamă vastă de modele de scaune pentru lucrul la computer, multe dintre ele se vor potrivi perfect în interiorul elegant al livingului, în același timp, vor crea un spațiu de lucru confortabil.

Combinați bucătăria cu sufragerie.

Aceasta este o soluție în vogă al designul modern. Familia ar trebui să fie mai aproape. În timp ce soția gătește și bărbatul sau copiii petrec timpul în sufragerie, veți fi alături, așa puteți petrece mai mult timp împreună. Un blat de bar este perfect pentru a împărți un astfel de spațiu și, evident, are nevoie de un scaun de bar. Este dificil să găsiți un model bun de scaun de bar la un preț atractiv în Chișinău. Sortimentul bogat al produselor noastre vă permite să alegeți modelul care vi se potrivește.

Dacă tabureta este liberă, folosiți-o ca suport pentru plante.

Un scaun este un lucru foarte convenabil dacă oaspeții vin la Dvs, vreți să găsiți un loc pentru toată lumea, iar aici scaunele vin în ajutor. Internet - magazinul de mobilă Scaune.md, oferă o gamă vastă de scaune în Chișinău. Mobilierul elegant și confortabil vă face fericit atunci când stați pe el și creează un spațiu multifuncțional.

Un spațiu deschis interpretării.

Scaune, măsuțe de cafea ... Aceste articole interioare pot fi utilizate în diferite moduri, atâta timp cât sunteți înconjurați de confort și frumusețe.

Mesele de cafea sunt elegante și în același timp funcționale, aceasta este o soluție excelentă pentru apartamentele mici sau familiile cărora le place să primească oaspeți.Posibilități de stocare minunate.

Baza oricărui spațiu multifuncțional este capacitatea de a stoca lucrurile în mod compact și convenabil. Rafturile cu cutii de depozitare elegante de la producătorul polonez Halmar, birourile cu spațiu de depozitare suplimentar și multe alte produse la îndemână de la Scaune.md sunt cele mai bune soluții pentru a vă îmbunătăți confortul vieții.

Învingeți disconfortul împreună cu Scaune.md