Totul despe fotoliu gamer: Cele mai bune opțiuni pentru fiecare jucător.


Procurarea unui fotoliu de joc nu trebuie să fie dificilă. Scaune.md vă va spune ce să căutați atunci când cumpărați un scaun de gamer.

Fotoliile pentru gaming devin tot mai populare. Dacă sunteți în eSports, urmăriți streamuri sau produceți singur content despre jocuri, probabil că sunteți destul de familiarizați cu aceste elemente de mobilier.

Acest ghid este destinat persoanelor care doresc să investească într-un fotoliu de jocuri.

Există o mulțime de opțiuni din care puteți alege, dar cum o alegeți pe cea potrivită?

Dar cu atât de multe opțiuni din care să alegi, cum alegi fotoliul potrivit? Sperăm că acest ghid vă va ușura decizia. Vom analiza împreună câțiva dintre principalii factori care vă pot ajuta la alegere.

De asemenea, vom evidenția câteva dintre fotoliile gamer preferate de echipa noastră - Hexter. Așa că așezați-vă, relaxați-vă și citiți sfaturi despre cum să alegeți modelul cu care puteți juca confortabil și cu stil.Calitățile cheie fotoliului gamer - ergonomie și reglabilitate.

Majoritatea fotoliilor gamer oferă opțiuni pentru reglarea fotoliului în funcție de postura dorită de jucător pentru un confort maxim.  Confortul este esențial atunci când vine vorba de alegerea unui fotoliului de joc - la urma urmei, nu doriți ca spatele și gâtul să fie înghesuiți în timpul unui maraton de jocuri.

Aici la primul plan vine ergonomia. Ergonomia este principiul în crearea produselor luând în considerare fiziologia și psihologia umană. În cazul fotoliilor gamer, aceasta înseamnă crearea unui model care sporește confortul și menține sănătatea fizică. Majoritatea fotoliilor pentru jocuri sunt extrem de ergonomice: cotiere reglabile, suporturi lombare și tetiere sunt doar câteva dintre caracteristicile care vă ajută să vă mențineți o postură perfectă și un confort perfect în perioadele lungi de ședere.

Multe fotolii pentru jocuri au cotiere multidirecționale. Acest lucru este adesea menționat în specificațiile producătorului ca cotierele 2D sau 4D, unde D reprezintă direcție.

Unele fotolii includ perne pentru ameliorarea presiunii suplimentare, de obicei sub formă de suport lombar și perne pentru cap și gât. Suportul lombar este esențial în prevenirea durerilor de spate.

 Pernele lombare mențin curbura naturală a coloanei vertebrale, promovând o postură și o circulație corectă minimizând stresul coloanei vertebrale.

Confortul nu este singurul factor de luat în considerare atunci când decideți dacă cumpărați un fotoliu de gamer. Materialele potrivite pot fi uneori esențiale în crearea unui fotoliu de calitate. Următoarele materiale sunt unele dintre cele mai frecvent întâlnite în scaunele de joc populare.

Fotolii gamer din piele.

Pielea naturală este unul dintre cele mai durabile materiale utilizate în fotolii de joc, cu o durabilitate excepțională.

Pielea reală, numită și piele naturală, este un material realizat din piele brută de animale, de obicei piele de vacă, într-un proces de tăbăcire. Deși multe scaune de joc folosesc un fel de materiale „din piele” în construcția lor, este de obicei imitație de piele, cum ar fi ECO și nu un produs autentic.

Pielea autentică este mult mai calitativă decât imitatorii săi, este capabilă să reziste câțiva ani și într-un anumit sens devine mai bună odată cu vârsta, în timp ce pielea ECO este mai predispusă la crăpături și descuamări în timp.

De asemenea, este mai respirabilă decât pielea PU și ECO, ceea ce înseamnă că absoarbe și elimină mai bine umezeala, reducând astfel transpirația. Multe fotolii de joc folosesc piele PU și ECO.

Fotolii gamer din piele ECO.

Pielea ECO este un material mai ieftin decât piele naturală, dar este suficient de durabilă pentru a oferi o rezistență ridicată la lichid și foc.

Pielea artificială constă dintr-un material de bază acoperit cu un amestec de clorură de polivinil (PVC) și aditivi care îl fac mai moale și mai flexibil. Pielea din PVC este un material rezistent la apă, foc și pete, care îl face popular într-o varietate de aplicații comerciale.

Aceste proprietăți fac, de asemenea, bun materialul scaunului de joc: Rezistență la pete și apă înseamnă mai puțină curățare, mai ales dacă sunteți tipul de jucător care se bucură de o gustare și / sau băutură în timp ce se joacă.Fotolii gamer din țesătura.

Țesătura este unul dintre cele mai comune materiale pentru scaunele standard de birou și este folosită și în multe fotolii gamer. Modele din țesătură sunt mai respirabile decât imitatorii din piele și eco-piele, ceea ce înseamnă și mai puțină transpirație și mai puțină retenție de căldură.

Pe de altă parte, țesătura este mai puțin rezistentă la apă și alte lichide decât pielea și omologii săi sintetici.

Principalul factor decisiv pentru mulți atunci când aleg între piele și țesătură este dacă preferă un scaun tare sau moale; fotoliile din țesătură sunt de obicei mai moi decât pielea și ramificațiile acesteia.

Fotolii gamer din plasa.

Plasa este cel mai respirabil material al fotoliilor de gamer, oferind răcire și confort superioar.

Plasa este cel mai respirabil material dintre materialele prezentate aici, oferind răcire care depășește chiar și țesătura. Este mai greu de curățat decât pielea, de obicei necesită un produs de curățare special pentru a îndepărta petele fără a deteriora ochiurile fragile și, în general, este mai puțin durabil în timp, dar își păstrează poziția de material extrem de confortabil pentru scaunele de joc.

Stil.

Este important să obțineți un fotoliu de gamer confortabil și durabil, desigur, dar totul este degeaba dacă alegeți unul care nu se potrivește gusturilor estetice. Există opțiuni de fotolii pentru calculator pentru toată lumea, de la eleganță a modelului Hexter XL R4D MPD MB70 Eco / 01 (negru / sur) până la racing chairs - Scaunul HEXTER RC R4D Tilt MB70 ECO / 02.

Doriți un fotoliu care să se potrivească iluminării RGB? Există o mulțime de opțiuni uimitoare de culoare pentru a scoate în evidență strălucirea neon a computerului de jocuri. Chiar și noi modele uimitoare apar, cum ar fi fotoliul DEFENDER 2.

La sfârșitul zilei, nu putem oferi nicio recomandare în afară de a spune că, după ce ați restrâns opțiunile la fotolii care se potrivesc cu caracteristicile și materialele dorite de confort, pur și simplu alegeți care se potrivește cel mai bine gusturilor Dvs. personale. Credeați că vă vom spune doar ce stil să alegeți?

Confort cu orice preț.

Piața în plină expansiune a fotoliilor de joc înseamnă că producătorii creează modele în toate gamele de prețuri. Într-un spirit de concurență sănătoasă, mărcile populare încearcă să depășească limitele numărului de caracteristici pe care le pot împacheta la un preț care depășește concurența; în cele din urmă, cumpărătorul câștigă.

Un Tron pentru jucător.

Fotoliile noi pentru gamer sunt lansate în mod constant și Scaune.md va continua să ofere cele mai noi informații despre noile modele.

Popularitatea fotoliilor de joc nu va scădea în curând. Există mai multe opțiuni de scaune grozave, iar noi opțiuni incitante și inovatoare apar din ce în ce mai mult.