Stiluri populare de design interior în 2021.


Industrial, modern, contemporan, scandinav ... lista tendințelor populare în design interior este foarte lungă. Pentru a crea un singur ansamblu arhitectural și pentru a alege mobilierul potrivit, este important să înțelegem principalele aspecte ale tendințelor populare în designul interior.Țineți minte: nu este necesar să respectați cu strictețe orice stil, principalul lucru este că casa Dvs. să vă fie pe plac.

Experții noștri au colectat cele mai populare tendințe în design interior și au selectat mobilierul potrivit pentru fiecare stil.

1. Mobilier Art Nouveau în interior.

Modernul este una dintre tendințele clasice în designul interior. Se remarcă prin liniile sale curate și clare, paleta de culori restrânsă și ușoară și utilizarea materialelor precum metalul, sticla și oțelul.

Este important să înțelegem diferența dintre stilul Art Nouveau și stilul modern. Art Nouveau este o școală de design care a luat naștere la mijlocul secolului al XX-lea.

Art Nouveau înseamnă simplitate, funcționalitate și în același timp „caldura”. Acest stil folosește de obicei linii drepte și pătrate. Materialele reci precum oțelul sau sticla coexistă cu elemente calde din lemn sau țesături.

Atunci când alegeți mobilierul modern, este important să mențineți un echilibru în interior. Dacă ați ales materiale austere și reci pentru cameră, atunci aruncați o privire mai atentă asupra produselor companiei Sandalyeci, care vor menține unitatea stilului, dar vor adăuga căldură și confort.

2. Mobilier rafinat într-un interior modern.

Stilul modern este o percepție modernă a stilului Art Nouveau. Evoluția stilului a completat interiorul cu linii curbe moi și subliniază inovația acestui stil, utilitarismul și tehnologia înaltă.

Designul modern este plin de dezvoltare și viața. Acest stil se caracterizează printr-o paletă de culori restrânsă, cu insule caracteristice „luminoase” care atrag atenția, adaugă viață interiorului, dar nu obosesc ochii.

Piesele de mobilier luminoase pot acționa ca o „insulă a luminozității”. De exemplu, bean bag elegant Games va arăta grozav într-un interior pentru tineri.

3. Mobilier de casă minimalist.

Conceptul de minimalism este o tendință populară în întreaga lume, inclusiv în Moldova. 

De fapt, acesta este cel mai simplificat design modern.

Simplitatea și utilitatea acestui stil pot fi urmărite în fiecare element. Acest stil este deosebit de popular printre personalitățile tinere și moderne. Interiorul este dominat de tonuri neutre și aerisite, mobilierul se caracterizează prin ușurință și raționalizare.

Imaginea minimalismului este definită de dorința de funcționalitate. Prin urmare, fiecare element al interiorului este multifuncțional și fiabil. De exemplu, măsuță de cafea MIRA va completa perfect interiorul într-un stil minimalist.

4. Mobilier de casă în stil industrial.


Stilul industrial este, de asemenea, adesea denumit „stil loft”. Acest stil este inspirat de perioada în care zonele industriale ale orașelor mari au fost reconstruite activ în zone rezidențiale.

Cele mai comune elemente sunt cărămida expusă, conductele de aer, lemnul. Un stil brutal care creează senzația de renovare neterminată în cameră și, în același timp, este caracterizat de căldură.

Este destul de dificil să faceți un interior bun în acest stil. Gândiți-vă la scaune de bar elegante sau lemn masiv. Mobilierul în stil loft din Scaune.md arată atât brutal, cât și confortabil. Măsuță de cafea în stil industrial TWINS sau biroul pentru computer B-39 vor completa perfect designul brutal.


5. Mobilier în stil scandinav pentru interioare sofisticate.

Designul scandinav este inspirat de căldura și frumusețea vieții. În ultimii ani, stilul scandinav devine din ce în ce mai popular. Stilul mobilierului din acest interior este simplu și restrâns, în timp ce toate elementele stilului sunt pline de căldură și confort. Fotoliul COTTO sau PURIO va completa perfect interiorul în stil scandinav.

Motivul popularității acestui stil este simplu și de înțeles - vrei să trăiești într-un astfel de interior. Paletă de culori deschise, cu elemente calde și primitoare. Designul scandinav este plin de lumină naturală și mobilier funcțional. 

Veți găsi mobilier în diferite stiluri  la Chișinău în magazinul Scaune.md.