Scaune.md - secretele alegerii mobilierului pentru studii


Nu am avut suficient timp să ne recuperăm de la izolare, dar deja a venit și perioada de pregătire pentru școală. Este dificil de spus dacă copiii vor începe studii la școală sau la distanță. Indiferent de răspuns la această întrebarea, trebuie să pregătiți nu numai creioane și cărți, ci și un loc pentru studii.

Fotoliul și masa pentru copii trebuie să respecte „regula unghiului drept”.


Dacă fotoliu a fost ales corect, unghiul în genunchi, partea inferioară a spatelui și coatele a utilizatorului trebuie să fie în poziția de 90 de grade. Aceasta poziția este optimă pentru un corp ce crește. Cotierele sunt rareori folosite pe fotolii pentru copii, fără cotiere le este mai ușor să respecte această regulă. Partea din spate a scaunului POLLY are o proeminență specială în regiunea lombară și marginile laterale. Acest sistem duce la evitarea oboselii și menținerea posturii corecte.

Alegeți materialele potrivite. Toate opțiunile oferite de industria mobilei au pro și contra. Acordați o atenție deosebită acestei probleme atunci când comunicați cu un consultant. De exemplu, masa JULIA este realizată din lemn natural și se adaptează dimensiunilor utilizatorului.


Mobilierul trebuie să fie potrivit pentru toți membrii familiei.


Această regulă este relevantă pentru familiile cu mulți copii sau familiile în care adulții și copiii împart același loc pentru studii și muncă acasă. Posibilitatea de ajustare flexibilă a scaunului, permite mai multor membri ai familiei să folosească pe rând scaunul. De exemplu, setările flexibile ale modelului ALFA permit tuturor membrilor familiei, atât adulți cât și copii, să utilizeze scaunul.

Ergonomia biroului ar trebui să se potrivească sarcinii și stilului dvs. de activitate. Dacă sînteți un susținător al minimalismului și funcționalismului, atunci modelul B-41 este perfect pentru Dvs. Suportul din plastic împiedică alunecarea iar designul laconic nu vă va distrage de la activitatea voastră.


Acordați atenție modelelor cu design neutru.


Gusturile se schimbă cu timpul, alegeți un model care vă va plăcea și peste câțiva ani. Designul laconic nu vă va distrage atenția și vă va permite să vă concentrați asupra principalului lucru. De exemplu, fotoliul COCO este un model minunat, cu un design laconic.

Alegeți un birou de studiu ușor de păstrat curat și fără praf. Calculatorul și laptopul va fi mai protejat de praf datorită acestui fapt, iar curățenia și ordinea vor crea o dispoziție mai pozitivă. De exemplu, masa B-33 este ușor de curățat, datorită bazei sale din sticlă și mulțumind sertarelor care oferă loc pentru toate lucrurile mărunte.

O poziție confortabilă la masă îi oferă utilizatorului:

  • Concentrație crescută.
  • Stimulează perseverența.
  • Îmbunătățește circulația sângelui.
  • Protejează sistemul musculo-scheletic.

                                              

  Învingeți disconfortul împreună cu Scaune.md