Scaun-cocon din ratan suspendat

Astăzi puține care cunosc că așa obiect de interior modern ca fotoliul suspendat a apărut în anii 50 al secolului trecut. Designer-ul danez Iorghen Ditzel a înventat acest model pentru fiica sa. Copilul a îndrăgit să petreaca timpul în el, citind sau jucînduse. În scurt timp acest model de fotolii deja a apărut pe rafturile magazinelor.


Mai tîrziu obiectul de mobilier a fost uitat, iar nudemult acest produs “nou” a început să ocupe poziții de top in vînzări. Acest model este nu doar unul practic dar și extrem de comod datorita dotarii cu perne moi. Design-ul ergonomic, materiale durabile și forma neobisnuita este cee ace atrage atenția majorității cumpărătorilor. Acest produs este nu altceva decît un loc comod împletit din rotang artificial, care se suspenda de carcasa cu ajutorul lantului. Fotoliile-cocon arată stilat și original.

Mulți copii se lasa adormiti de acest fotoliu, iar cei maturi se relaxeaza si iși indreapta gindurile in directii corecte.

Unii consumatori au dubii precum ca fotoliul nu va rezista greutatii unui matur, considerînd ca acesta este prevăzut pentru copii și adolescent. In fapt, fotoliile fiind la prima vedere fragil, in relitate pot suporta greutati de pina la 120kg. Insăși construcția este constituita din 3 elemente: coconul, bara de suspendare, baza. Toate componentele metalice sunt disponibile în cîteva culori.

                                                       Alegerea e a dumneavoastră!