Sandalyeci este o meserie adusă la nivelul artei.

Brandul Sandalyeci oferă o gamă vastă de mobilier din lemn natural și oțel. Fondat în 2002, brandul a câștigat deja încredere atât în rândul oamenilor de afaceri, cât și în rândul consumatorilor obișnuiți, care apreciază materialele naturale la un preț rezonabil.

  • Mobilierului Sandalyeci - alegeți fiabilitatea naturală.

Compania Sandalyeci folosește doar lemn masiv în produsele sale. Lemn este uscat în condiții naturale timp de un an și jumătate, apoi piesele solide selectate intră în producție, sistem de producere garantează rezistența și durabilitatea produsului.

  • Mobilierul Sandalyeci este o meserie adusă la nivelul artei.

Producerea mobilierului Sandalyeci este un proces modern, gândit până în cele mai mici detalii. Multe etape de producere sunt complet automatizate, dar există lucruri care nu sunt încă disponibile pentru mașină. De aceea, asamblarea, finisarea și vopsirea se realizează în totalitate manual.

  • Fiabilitatea produselor Sandalyeci dovedită de mii de restaurante.

Mobilierul Sandalyeci se încadrează perfect în orice interior, dar este destinat în primul rând restaurantelor, cafenelelor și barurilor.  Faptul că Sandalyeci este alegerea restauratorilor profesioniști din întreaga lume, oameni care apreciază nu numai calitățile estetice ale interioarelor, ci și funcționalitatea, durabilitatea și fiabilitatea subliniază calitatea produselor.

Natura în sine ne oferă cele mai bune soluții, cel mai important este să le aplicăm corect în practică. Mulți oameni de știință, ingineri și designeri sunt inspirați de ceea ce ne oferă natura. Produsele Sandalyeci combină tot ce e mai bun în lucruri pe care ne oferă natura, înmulțite cu cele mai bune realizări ale inginerilor.