Nowy Styl - lideri ai secolului XXI

Astăzi compania „Nowy Styl” - lider în producția de fotolii și scaune în CSI și Europa de Est. Produsele Nowy Styl sunt solicitate de consumatori din mai mult de 20 de țări. Compania produce anual peste 4 milioane de fotolii și scaune.


Capacitatea de producție a companiei este imensă. Producerea se desfășoară pe o suprafață de 100.000 mp. Inginerii și specialiștii controlează procesul în toate etapele producției. Datorită acestui fapt, marca „Nowy Styl”  de mult timp este sinonimă cu cuvântul „calitate”.


O gamă largă de produse oferă soluții de înaltă calitate pentru majoritatea domeniilor. „Nowy Styl” este un oaspete binevenit atât în biroul managerului unei companii mari, cât și într-un birou mic. Mulți ani de experiență și control asupra tuturor etapelor de producție garantează cea mai înaltă calitate, indiferent de categoria de preț a mobilierului.


Echipa companiei „Nowy Styl” este sigură că oportunitatea de a împărtăși cele mai importante și interesante momente din viața consumatorilor: muncă, studiu, divertisment, petrecere a timpului liber - este principala lor realizare și cea mai valoroasă recompensă.

Magazinul online SCAUNE.MD (Acvilin Grup SRL) este distribuitorul oficial al produselor companiei „Nowy Styl” din Republica Moldova. Echipa SCAUNE.MD tinde să oferă cetatenilor Republicii Moldova cele mai bun mobilier.


În 2019, fondatorii Nowy Styl Group au câștigat concursul CEO BrandMe organizat de revista Forbes. Adam și Jerzy Krzanowski au fost premiați ca „Liderii secolului XXI”.