Modul în care mobilierul de birou afectează sănătatea și afacerea.Astăzi, multe companii moderne și-au transformat spațiile de birouri într-un concept deschis și un mediu de lucru versatil.

Mobilierul de birou și spațiul de birou modern sunt mai mult decât accesorii sau un truc estetic, mobilierul și spațiul de birouri face o diferență reală pentru sănătatea angajaților săi, precum și pentru afacere în sine.Mai mult decât un simplu truc de marketing.În timp ce unii sceptici susțin că spațiile conceptuale deschise sunt doar un truc de marketing folosit de companiile cu două fețe pentru a convinge clienții că compania lor este la modă, cercetările au demonstrat că concepte deschise au un merit semnificativ.


De exemplu, un studiu recent realizat de World Green Building Council a constatat că anumite caracteristici ale designului de birouri au un impact semnificativ asupra bunăstării, sănătății chiar și productivității angajaților.
Astfel, este prudent din perspectiva afacerii să vă asigurați că angajații companiei sunt sănătoși, fericiți și motivați pentru a maximiza păstrarea și productivitatea angajaților.

Cercetările au constatat că anumite spații de birouri au un impact puternic asupra sănătății angajaților, moralului și bunăstării.Modul în care lumina biroului afectează sănătatea angajaților.În ceea ce privește natura, cercetările au demonstrat că peisaje frumoase calmează creierul, au un efect foarte pozitiv asupra bunăstării și sănătății angajaților, contribuind la reducerea stresului, anxietății și depresiei.

Influența naturii.Lucrul în apropierea unui parc, pădure sau altă zonă similară cu copaci, faună și animale sălbatice poate aduce, de asemenea, beneficii semnificative, astfel încât chiar și locația unui birou poate avea un impact uriaș asupra sănătății lucrătorilor.
De exemplu, un studiu din Japonia a constatat că ceva la fel de simplu ca o plimbare rapidă în pădure a ajutat la scăderea ritmului cardiac al participanților cu 5%, scăderea tensiunii arteriale cu 1%, reducerea nivelului de stres cu 12% și reducerea anxietății cu aproximativ 7% %.


Valoarea designului mobilierului de birou.


Astăzi, puteți alege dintr-o varietate de mobilier de birou pentru a se potrivi tuturor nevoilor moderne, care pot include spații liniștite, sigure, camere sociale, săli de brainstorming / întâlniri și săli de lucru.


În acest fel, puteți alege dintr-o varietate de piese de mobilier diferite, indiferent dacă doriți să modernizati un spațiu de birou existent sau să proiectați un spațiu de birou complet nou.


Vestea bună este că mobilierul modern a fost conceput pentru a fi compact, ușor, modular și mobil, astfel încât să puteți amesteca cu ușurință și să potriviți diferite articole pentru a găsi mediul de lucru perfect pentru angajații Dvs. Majoritatea producătorilor moderni de mobilier de birou dispun de date ample de cercetare privind ergonomia umană;

Aceasta înseamnă că dispun de informație de care aveți nevoie pentru a proiecta mese și scaune care să susțină articulațiile și mușchii unei persoane în timp ce îndeplinesc sarcini care le cer oamenilor să stea și să lucreze perioade lungi de timp.


Cu toate acestea, nu toate mobilierele de birou sunt de aceeași calitate, deci este foarte recomandat să investiți în construcții, design și materiale de calitate, deoarece acestea vor plăti dividende mari pe termen lung, iar angajații Dvs. vă vor mulțumi pentru eforturile depuse, fiind mai fericiți, mai productivi și mai loial afacerii Dvs.