Învingeți împreună cu scaunul de joc Hexter!


Care e diferența între fotoliu pentru birou și fotoliu unui gamer? Puteți enumera zeci de caracteristici tehnice, dar principalul lucru este funcția. Sarcina scaunului gamer este de a oferi plăcere. Designul subliniază sportivitatea cibernetică, iar confortul maxim asigură că disconfort nu vă va distrage de la joc.


Hexter - calitate imbatabilă la un preț apetisant.


Durabilitatea și fiabilitatea - aspecte cheie a fotoliilor Hexter. Bazat pe mulți ani de experiență, Nowy Styl, lider în industria mobiliera în CSI și Europa de Est, a creat gama de scaune pentru jocuri Hexter. Produsele respectă standardele ANSI / BIFMA. În interiorul fiecărui model este un cadru de oțel, fără placaj.Țineți minte! Adevăratul gamer se distinge prin statistici în jocuri și nu prin postură proastă.


Ergonomia scaunului Hexter garantează confort chiar și în timpul jocului prelungit. Puteți personaliza: Înălțimea scaunului, spătarul reglabil, reglarea flexibilă a cotierelor și bineînțeles pernele ergonomice de sub spate și gât sunt toate necesare pentru un joc confortabil.


Un asortiment mare. Modele pentru jocuri intense și pentru jocuri de sesiuni lente.În fotoliile din linia Hexter, veți găsi fotoliul perfect pentru stilul dvs. de joc. Scaunul Hexter PRO este o adevărată descoperire pentru cei care știu să se joace cu AWP și știu ce înseamnă “rush mid”. Hexter XL și XR sunt mai potrivite pentru iubitorii de RPG și cei care știu că nu există un tanc mai bun decât “type 59”. Scaunul MX este un model bugetar universal, dar nu scoateți fotoliu acesta din cont, deoarece acesta este primul scaun bugetar cu o funcționalitate atât de largă. Scaune.md - distribuitor exclusiv a brendului Hexter in Republica Moldova.


Toate scaunele Hexter au o garanție completă de 2 ani.