Cum să alegeți un fotoliu pentru copil. Sfaturi de la experți Scaune.md

Atunci când alegeți un scaun pentru copilul Dvs., în primul rând, trebuie să înțelegeți pentru ce perioadă doriți ca scaunul să vă servească. Pentru un copil de 6-10 ani, puteți alege un scaun care va servi bine aproape până la 18 ani sau un scaun mai ieftin, doar pentru câțiva ani și apoi să îl înlocuiți.

Scaun perfect pentru copilul Dvs. corespunde la anumite cerințe:

Cu potențial mare de ajustare.

Un astfel de scaun crește împreuna cu copilul Dvs., adaptându-se la un organism ce crește. Un variant bun pentru oameni nu planifică mutarea și schimbările frecvente de mobilier, așa modele sunt mai scumpe, dar și servesc mai mult.

Respectă regula „unghiurilor drepte”.

Într-un fotoliu ales corect, unghiul în genunchi, partea inferioară a spatelui și coatele trebuie să fie de 90 de grade. Aceasta poziția este optimală pentru corp ce crește.

Are un spătar ergonomic.

Partea din spate a copilului ar trebui să se potrivească perfect la spătar unui scaun. Spătarul trebuie să repete forma naturală a corpului.Are un suport pentru picioare.

Este un criteriu important atunci când alegeți „scaunul perfect” pentru un timp îndelungat. De obicei, astfel de modele sunt mai scumpe, ca opțiune, puteți cumpăra un suport separat sau puteți să puneți câteva cărți groase, să obțineți poziția optimală.

De preferat, cu un design neutral.

Gusturile copilului se schimbă cu timp, trebuie să alegeți un model care copilul îi va place mult timp. Dacă copilul Dvs. dorește un scaun cu un desen mai aprins, puteți să procurați o husă separat. 

Un aspect important - materialele.

Toate materialele oferite de industria mobilieră au pro și contra. Discutați detalii când comunicați cu un consultant.

Potrivit tuturor copiilor Dvs.

Această regulă se aplică familiilor cu mai mulți copii. Posibilitatea de a regla flexibil scaunul permite mai multor copii să-l folosească.

O poziție confortabilă la masă îi oferă copilului:

  • Concentrație crescută.
  • Stimulează perseverența.
  • Îmbunătățirea circulației sângelui.
  • Protejarea sistemului musculo-scheletic.

                                                Învingeți disconfortul cu Scaune.md