Cele mai populare modele de fotolii din magazinul Scaune.md.


Fotoliile de computer bune sporesc nivelul de confort la maxim. Alegeți mobilier de calitate de la Scaune.md. Alegeți cel mai bun mobilier.

Ergohuman - confort fără compromisuri.

Unul dintre cele mai reglabile fotolii de pe piață - Ergohuman este confortabil pentru oricine, indiferent de înălțime sau dimensiune, și este foarte calitativ.

Costurile merită dacă petreceți mult timp la computer și prețuiți sănătatea Dvs.

Acesta este unul dintre cele mai confortabile și durabilitate fotolii de birou pe care l-am testat vreodată, cu totul, de la suport pentru spate până la țesătură de calitate și dispozitive de reglare fiabile.

FRANKLIN este faimos, confortabil și mai respirabil.

Un fotoliu confortabil și durabil - este cea mai bună opțiune dacă lucrați undeva fără aer condiționat.

Dacă doriți un fotoliu ergonomic și calitativ pentru ore lungi de lucru la birou sau acasă, FRANKLIN este pentru Dvs.

Dakar Plus OC este un echilibru excelent de confort și preț.

Dacă alegerea noastră de top nu se încadrează în bugetul Dvs., Dakar Plus OC oferă confort și durabilitate similară la un preț mai accesibil.

Fotoliile Dakar Plus OC de înaltă calitate, cu suport lombar durabil, este potrivit pentru birou.

Acest fotoliu necesită să fie remarcat și, gama de opțiuni de culoare vă permite să încadrați fotoliul în orice interior.

GTP OH / 5 C-14 este ieftină, dar reglementată și fiabilă.

GTP OH / 5 C-14 este unul dintre cele mai confortabile fotolii pe care le-am testat la un preț accesibil și are multe setări care de obicei se întâlnesc la fotolii mai scumpe.

Dacă căutați ceva mai accesibil, fotoliu GTP OH / 5 C-14 este un model de buget excelent. Fotoliu GTP OH / 5 C-14 are toate ajustările pe care considerăm necesare într-un fotoliu modern.

Ni s-a părut confortabil să-l folosim toată ziua.

HEXTER MX R1D Tilt este cel mai bun model pentru jocuri.

Alegerea unui fotoliu de gaming pentru Dvs. depinde de mai mulți factori. Primul lucru pe care ar trebui să îl căutați atunci când alegeți un fotoliu nou pentru gamer este să aveți suport încorporat pentru a vă ajuta corpul să mențină o postură perfectă.

HEXTER MX R1D Tilt - considerăm cel mai bun fotoliu gaming, nu numai pentru funcționalitatea și fiabilitatea bogată, ci și pentru prețul său accesibil. De fapt, acesta este un produs de segment premium la un preț mediu de piață.

Învingeți disconfortul împreună cu Scaune.md.